De uitvoering van het plan van Ivan

De uitvoering van het plan van Ivan

Ivan bedacht in het centraal een idee om mogelijk de productiviteit te verhogen. Er zijn duo’s gemaakt en zij moeten 2 uur per dag, vastgeketend aan elkaar een product verzinnen en in elkaar zetten. Het beste product krijgt 150 euro en kan zich winnaar noemen. Maar hoe hebben de bewoners ook iets leuks kunnen verzinnen?

Niet iedereen vindt het idee van Ivan even leuk. Naomi en LauraB lagen bijvoorbeeld samen op bed. Dit omdat LauraB niet lekker is besloot Naomi vastgeketend naast haar te gaan liggen. Ook Nicole heeft iets grappigs verzonnen en laat een koe een schilderij verzinnen. Er verstaan dan ook velen ideeën… Ivan houdt als opzichter alles goed in de gaten en besluit niet veel later een “centraal” in te lassen. Hoe staat het na 2 uur ervoor?

Ivan is trots
Ivan is nu al trots op de groep. Hij zag al hele leuke ideeën voorbij komen. Hij is bezig met een bokaal voor de eerste prijs. Hij denkt nog na over iets voor de nummer 2 en 3.

De Utopia-versmarkt
Nicole en Chris hebben een goed plan. Zij willen elke zaterdagochtend een Utopia-versmarkt houden. Mensen kunnen verse eieren, melk en tuinkruiden komen halen. Bjorn trekt het plan in twijfel, omdat het niet een eigen product is. Het bestaat namelijk al. Je kunt het al raden, er ontstaat discussie

Verzorgingslijn
Colinda en Gaby willen beauty producten gaan ontwikkelen.

Utopia magazine
Patrick en Gabriëlle willen een Utopia magazine op de markt gaan brengen. Met allemaal leuke topics.

Einde van productief dagje
Gabriëlle bedankt Ivan voor het leuke idee. De creativiteit spat nu al van de groep af, volgens haar. Ook Ivan is blij. Op naar morgen, welke ideeën zullen nog meer ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 02:13

  Super, toen ik het bericht begon te lezen dacht ik “wat een stom idee”, maar dit is geen stom idee van Ivan, dit is een heel doordacht goed plan.

  De inwoners worden zo met elkaar geconfronteerd (héél goed Ivan) of ze nu willen of niet.
  Dat zet ook tot nadenken aan. En inderdaad er rollen leuke plannen uit.

  Inwoners ga daaraan werken, wie weet lukt het jullie toch met deze tot nu toe hectische groep een leuker Utopia neer te zetten. Als er positiviteit in de groep komt, dan verdwijnt automatisch alle negativiteit, komt er samenwerking en vreugde door het slagen van projecten.

  Ivan jij bent een goede Topi ! 🙂 – Toppie!

  • anneke g at 12:43

   Jeannet het is eigenlijk geen straf voor bijna iedereen omdat Wilco en Mark vrienden zijn dan hadden de mannen aan een vrouw gekoppeld moeten worden en dan nog het liefst de hele dag alleen naar de w.c. hoeft dan niet

   • Jeannet at 13:09

    Dat is zo Anneke g, maar het zou goed zijn als dit vastketenen per duo zou rouleren. Zo komen dan uiteindelijk ook de kemphanen, zoals Patrick en Wilco (verplicht) bij elkaar en mogelijk kan dat positief werken. Eindelijk eens tot eens gesprek komen en de neuzen dezelfde richting in.

    Ik denk dat Ivan’s idee goed werkt bij een “roulerend” vastketenen.

 2. anneke at 21:05

  Maar twee uurtjes aan elkaar is niet veel ja want er moet natuurlijk geromeld worden en daar kan je geen kijkers bij hebben
  Het is niet orgineel bij BIG BROTHER zaten ze meerdere uren aan elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *