Een mailtje van Jochem van Gelder

Een mailtje van Jochem van Gelder

Gio heeft net een leuke mailtje ontvangen, een leuk mailtje want er verschijnt een brede lach op zijn gezicht. Al snel vertelt hij het leuke nieuws aan de bewoners bij de patatkraam.

Ey jongens zegt Gio, Jochem van Gelder komt 13 januari rond een uurtje of 10 hier langs. Hij schrijft heel bijzonder om een mail te krijgen uit Utopia. Het voelt een beetje als een brief van Mars. Nicole hoort er ook van en wil wat meer uitleg. Gio vertelt dat hij al een aantal weken Jochem van Gelder probeer te benaderen. En ik heb hem van de week een mail gestuurd, nu komt hij de 13e langs. Ik ga straks gelijk reageren, echt top! Wat Jochem van Gelder precies komt doen is ons nog een beetje onduidelijk. Jochem van Gelder is bekend van televisie als presentator en acteur. Maar ook van de radio, zanger en schrijver. Mocht Er meer duidelijk worden van wat Jochem komt doen in Utopia laten we dat uiteraard weten. Ondertussen wordt de patatkraam getest en is inmiddels helemaal opgeknapt. Verder is het vrij rustig in Utopia, wie weet veranderd dat vanavond nog?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *