Geen wellness huisje meer in Utopia?

Geen wellness huisje meer in Utopia?

Wilco heeft eerder vandaag zijn mening al geuit over Utopia BV. Volgens hem moet de boel maar eens klappen voordat ervan geleerd wordt. Wat later gaat Wilco in gesprek met Ivan, ze hebben het over het wellness huisje van Colinda.

Ik zou met Collie’s huisje wachten, want ik denk dat ze aan het omschakelen is aldus Wilco. Out of the box is nogal relevant deze week en volgens mij hoeft ze dat huis niet meer en gaat ze hier de keuken runnen. Ook denkt Wilco dat het voor de groep beter is. Ivan begrijpt de mogelijke omschakeling van Colinda niet echt. Wat is dat nou?! Kom op man, dan is al dat gezeik voor niks geweest! Wilco antwoordt die strijd heeft haar zo ver gebracht tot dit. Dus het is nooit voor niets! En misschien wil ze wel beide projecten, maar dan moet ze concessies doen, want we kunnen niet twee dingen doen. We kunnen niet én een huis neerzetten én nog eens de keuken in orde maken!

Niet veel later wordt het nogmaals besproken, dit keer is Mark er ook bij aanwezig. Mark heeft al snel zijn mening klaar over het wellness gebeuren. Hij heeft meer bouwprojecten gezien die uiteindelijk niet slagen. En denkt dat het project van Colinda daar ook bij hoort. Ik ben af en toe ook helderziend grapt hij. Wilco weet niet wat hij ervan moet denken, hij heeft er niet zo’n verstand van. En Ivan die vindt de mogelijke switch nog steeds raar. Zal er nou wel of geen Wellness komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Andre at 12:10

  Wilco is de grootste rat daar een onrustoker, gemeen met colinda rotzooien en achter haar rug het huisje afbreken wat een rat, alles om maar interessant te zijn.

 2. Petra at 15:10

  Wilco moet zich niet overal mee bemoeien! Tot no toe is toch alleen maar de bonus van Colinda in dat huisje gaan zitten? Moet ze zelf weten. En een keuken in orde brengen? Hoezo”? Dat is toch kort geleden nog gebeurd toen Vanessa er nog was?

 3. victoria at 14:31

  Wilco is een rat!! Hij roddelt met iedereen over iedereen. Hij weet wel wat goed voor anderen is. Over de rug van die zelfde anderen. Exit mister!!

 4. Jeannet at 13:45

  Wilco moet zich daar niet mee bemoeien, dit is ook achter Colinda’s rug om iets met Ivan bespreken. Fout! Bespreek dit met Colinda. Laat haar inderdaad beslissen wat ze wil. Geld over de balk smijten daar hebben wij niets aan. Zeker niet met het negatieve saldo nu.

  Ik ben dan wel niet “helderziend”, maar met een gewone visie zeg ik ook dat het zo niet goed is 😉

  • anneke at 14:13

   Straks krijgen ze weer ruzie dan is Wilco weer niks voor haar maar ik vindt beloofd is beloofd hij moet het hok afmaken ze hebben de spullen in huis
   Is hij der nu al zat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *