Het lange proces van Patrick

Het lange proces van Patrick

Patrick is vannacht gebroken en ook vandaag loopt hij er niet al te best bij. Hij zit dan ook totaal niet lekker in zijn vel. Hij zal een lang proces door moeten maken om het allemaal te verwerken. Vanmorgen hebben Colinda en Laura ook een gesprek gehad.

Colinda was namelijk benieuwd of Laura boos is op haar omdat ze gisteren bij Wilco “geslapen” heeft. Laura antwoordt wie ben ik om wat te zeggen dat jij daar ligt? Ik ben niet degene die daar wat over mag zeggen. Patje was alleen een beetje verdrietig en ik ben even bij hem gaan zitten. We hebben hem gewoon geprobeerd rustig te houden. Ja, ik zei ook al tegen Laupie: wij kunnen daar niets van zeggen, wij mogen daar niks van zeggen. Het is jouw leven en jouw keus dus wie zijn wij? Ik vind het alleen zielig, hij zit er zó doorheen. Hou alleen een beetje rekening met hem, want zo’n man gaat instorten. Dat verwerken wordt een héél lang proces voor hem.

Niet veel later heeft Laura een bijzondere mail voor de houtbewerker. En gaat dan ook snel naar hem op zoek, eenmaal daar aangekomen laat ze de mail lezen aan hem. Er staat een verzoek in de opdrachtgever wil ter  herinnering aan een door een misdrijf omgekomen jongetje graag een plekje om hem te herdenken. Ze wil graag dat Patrick een beeld maakt dat op die plek komt te staan. Patrick is erg vereerd door deze mail en zegt het kwijtraken van je kind is het ergste wat er is. En wil daarmee natuurlijk graag helpen! Niet veel later barst Patrick wederom in tranen uit. Wellicht door de heftige mail en de omstandigheden van vannacht niet te vergeten. Patrick zegt tegen Laura vandaag even niets te willen doen, alles even te verwerken en morgen slaat hij een nieuwe weg in…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Johan at 08:31

  echt te gek voor woorden, Patrick blijft maar zielig doen en er trappen mensen in. hij maakt het er helemaal zelf na….. niet Wilco.

  mensen lopen te klagen dat Patrick word aangevallen en dat hij er alleen voor staat, doet is toch zelf met zijn rare acties, nu hij weet dat hij niet lekker in de groep past loopt ie te slijmen en zielig e doen. Hij is zelf verantwoordelijk niet Dhr de Mol. hij kiest ervoor om in Utopia te stappen. en met dat karakter van Patrick kun of kan niemand een normaal leven leiden. hij eist je helemaal op, en denkt dat hij alles het beste weet. mening van andere tellen volgens hem niet.

  hij zou er uit moeten, dit zou utopia beter maken. maar dit is ook weer leuke TV.
  van mij mogen ze hem helemaal gek maken.

 2. Jeannet at 19:28

  Patrick heeft een grote mond (zelfbescherming? Ergens is hij emotioneel erg beschadigd, wat natuurlijk zielig is), maar Patrick heeft enorm veel gevoel. Dat zien wij en dat val niet te simuleren.

  Ik heb medelijden met hem. Colinda had “met haar “kennis” “, heel wat meer rekening met Patrick moeten houden. Dit is een vorm van natrappen en Wilco buit de situatie met alle plezier uit!

 3. ron at 14:29

  Laura praat me er niet van haar lellende pot is er uit en nu verder onrust stoke.

  Zij is de eerste die er uit moet eerdaags hopelijk.

  iedereen tegen elkaar uit spelen

 4. anneke at 14:04

  Ik vindt dit heel erg voor Patrick ik vindt het ook een vreemd persoon maar om hem zo te vernederen Colinda weet dat die twee niet met elkaar over weg kunnen en van de een op de andere dat ziet ze Patrick niet meer zitten maar komt wel elke keer terug om met hem te praten volgens mij doet ze dit expres om hem te vernederen dat mens is de tweede Vanessa
  Je kan wel zeggen Patrick ga er uit maar die man heeft geen geld om er uit te gaan en om hem er uit te sturen omdat twee personen geen rekening met hem te houden het is van Wilco gewoon pesten .
  Zijn kinderen hebben hem nog gewaarschuwd dat hij raar bezig was

 5. lena at 14:02

  Laura houdt daarvan. Hangt de heilige uit. Maar ondertussen zet ze de hele loods op zijn kop. Mmm zou niet weten hoe dat komt.

 6. daphne at 13:58

  colinda is gewoon een vrouw die eniet zonder sex kan….
  Hier had ze eerder bij na moeten denken./..
  Ze staat ook op swingerssites en deed mee aan grote sexfeesten…

  Jammer dat ze door haar sexgebrek nu iemand moet kwetsen

  • Mercy at 16:36

   Hoe kwam je daar achter, ik ken dat soort sites niet.
   Ik vind het erg vernederend van haar om van de één naar de ander te hoppen.

 7. Rina at 13:18

  Waarom zou Laura boos zijn, ze heb Wilco en Colinda zelf gekoppeld.
  En nu moet Colinda ineens rekening houden met Patrick.
  Had Laura eerder aan kunnen denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *