Patrick brak vannacht van liefdesverdriet

Patrick brak vannacht van liefdesverdriet

Gisteren avond bleef het nog lang onrustig in Utopia. Patrick brak van liefdesverdriet toen hij erachter kwam dat Wilco en Colinda in het bed aan het flikvlooien waren… Dat deed de bom barsten bij de uitvinder…

Terwijl Colinda en Wilco bezig waren ging Patrick op onderzoek uit met een luisterend oor. Al snel constateert hij wat er aan de hand was en breekt. Hij besloot zijn frustraties op de boksbal los te laten wat resulteerde in een verzwikte pols. Al gauw hebben Gio, Laura en LauraB in de gaten dat Patrick in een diep dal zit en lopen naar hem toe. Patrick barst in tranen uit. Hij probeert rustig te blijven, maar zijn gebroken hart doet heel erg pijn. Gio geeft hem een schouder om op uit te huilen en later nemen de dames hem mee naar buiten. Word even rustig, zeggen de Laura’s. Maar de tranen blijven maar biggelen over zijn wangen. Waarom? Waarom?, vraagt hij zichzelf hardop af. Waarom ben ik toch zo blind geweest? De Laura’s hebben enorm veel medelijden met Patrick. En complimenteren hem hoe hij met de situatie omgaat.

Elke keer als de Laura’s Patrick proberen te troosten breekt hij steeds weer. Ben ik dan zo gemeen geweest? vraagt de radeloze Patrick zich af? De dames zeggen dat het mis gegaan is tussen Colinda en hem doordat er te veel is gebeurd in een korte periode. Laura besluit om Patrick vanavond bij haar in de kamer te laten slapen, maar hij kan nu toch helemaal niet meer slapen?! Ach, daar is ook wel weer een oplossing voor. Dan blijf ik net zo lang wakker tot jij wil slapen, zegt Laura troostend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 13:18

  ik schaam me nu al dood voor colinda als collega medium , ze gedraagt zich als een publieke vrouw , en voor haar dochters vindt ik het ook erg hoe hun moeder zich gedraagt , een goed medium had hun door gehad , eerst de fout met patrick , en gelijk weer de fout met wilco , ze heeft hem niet door , wat de bedoeling is van hem , ik heb haar als collega medium goed in de gaten gehouden , te veel blunders gemaakt en fouten , ze kan beter verder gaan als tarotist dan als medium . meid meid meid , waar ben je mee bezig , ga je maar verdiepen in darten daar ben je beter af .

 2. anthony at 16:04

  Van de 2 doelstellingen die wilco tegen over Patrick had is er een met sucses berijkt nu zijn andere doelstelling nog Patrick er uit

  Ja Patrick gebroken

  Maar wat als Patrick uit zijn plaat gaat en dat gebeurt met maar op

  Wat er sam gebeurt is wilco zijn eigen schuld van af dag 1 dat hij in utopia zit
  Ik wil niet in wilco zijn schoenen staan

  Maar dan is wel eindelijk duidelijk hoe iedereen Patrick onderschat

  En dan mogen mensen misschien nog wel blij zijn dat Patrick zich nog laat horen

  Ik persoonlijk denk als Patrick niet meer praat of dergelijke er echt een bom gaat klappen

  Dit is mijn inschatting en menig

  Ben benieuwd hoe lang dat het nog duurt voor dat het uitkomt

  Wait and see fir you’re self

 3. Harlequin at 12:37

  Patrick vraagt heel veel aandacht. Krijgt hij het niet op een positieve manier, dan zorgt hij dat hij negatieve aandacht krijgt. Want aandacht is aandacht, maakt niet uit hoe je het krijgt. Ik wordt echt doodmoe van die man. Zoals hij overal complotten in ziet.
  Natuurlijk is het gedrag van Colinda niet goed te praten. Iedereen zegt wel dat Wilco alles doet om Patrick kapot te maken, maar Colinda helpt Wilco daar prima bij.
  Wilco is ook niet oprecht naar Colinda toe, met kussen kijkt hij echt zo van het is dat het moet, maar liever kus ik nog een kakkerlak. Colinda is oud en niet wijs genoeg om te weten dat hij niet eerlijk is.
  We wachten af, ik kijk nog iedere avond en vaak met plezier.

 4. Yvon Janssen at 00:36

  Ik heb jullie reactie’s een beetje gelezen,kom op hoe kun je nu toch steeds zeggen ik hou van die vrouw,hij scheld ze voor rot,in een paar maanden tijd kan je niet van iemand houden.
  Een huilebalk is het Jantje lacht en Jantje huilt een afschuwelijk man is die Patrick,als hij maar zielig gevonden wordt dat is het goed,hij heeft nog niets gepresteerd.
  Wat Wilco betreft wat heeft hij gedaan?Colinda heeft hem verleidt!!!!!

 5. jeannet at 18:00

  Lief hoe Gio en de Laura’s Patrick opvangen. Voor Colinda heb ik geen goed woord! Ze zou zich diep moeten schamen. Nu weer dat geflikflooi (en schijnbaar nog meer ook) met Wilco.

  Nog steeds kom ik niet los van het gevoel dat Wilco, Colinda (nu letterlijk en ook figuurlijk) gebruikt om Patrick te kwetsen zo diep als mogelijk.

  Wilco’s doel is vanaf dag 1 van zijn verblijf in Utopia: Patrick “kapot” maken.
  Naar ventje, die dwerg!

  Arme Patrick!

  • Manon at 22:44

   Jeannet, kijk jij wel utopia? Arme patrick?? Wilco wil patrick zo diep mogelijk kwetsen?? Dan kijk ik toch een heel ander programma, colinda was degene die toenadering zocht bij wilco! En arme patrick, die man heeft niets anders gedaan dan constant colinda beledigen of haar neerhalen! Ik kan me goed voorstellen dat je dat op een gegeven moment zo zat bent! Patrick heeft dit helemaal aan zichzelf te danken! Maar gelukkig heeft hij de 2 laura’s, morgen roddelen ze weer over hem en praten ze weer met wilco en colinda mee! Colinda had dit met wilco misschien wat handiger aan moeten pakken maar dat is haar keus..

   • Mjo at 14:02

    Sorry Manon, maar in deze kwestie gaat ook Wilco niet vrijuit. Wilco is vanaf het moment dat hij de poorten van het Utopia terrein passeerde, bezig geweest met het vernederen en treiteren van Patrick. Heel doelbewust en doelgericht. Dat kan ook weleens een mens en zeker Patrick te veel worden.

    Ik denk dat je niet gehoord hebt, wat Wilco telkens over Patrick zegt. Steeds achter zijn rug. Wilco manipuleert anderen, om hen mee te krijgen in zijn plannen tegen Patrick. Laf hoor.

    Bovendien vind ik het wel erg gemakkelijk om Patrick overal de schuld van te geven.

    Ik denk, dat het misschien goed is als Colinda vertrekt. Is beter voor Wilco EN Patrick.

    O ja dit nog: Het spreekwoord gaat nog altijd als volgt: Waar er 2 vechten zijn er 2 schuld. (Voor alle duidelijkheid dan heb ik het over Patrick en Wilco.)

   • anneke at 18:48

    Maar die Colinda is ook gemeen toen het nog niks was met die Wilco ging ze wel elke keer naar Patrick hij vroeg haar weg te blijven en toch kwam ze elke keer vind je het raar dat hij dacht dat het goed kwam maar Toen was het opeens Wilco ik ben verliefd op jou maar Wilco moest niks van der hebben maar om Patrick te pesten doet hij of ze verliefd zijn

 6. An at 15:38

  Patrick zwelgt in zelfmedelijden. De slachtofferrol is een rode draad in zijn leven. Hij trekt het als een magneet naar zich toe. Laat hem eerst eens bij zichzelf naar binnen kijken. Kan mij voorstellen dat Colinda hem zat is maar begrijp niet dat ze zich meteen in de armen van Wilco stort. Zij speelt een gevaarlijk spel. Ze had ook even kunnen wachten.

 7. Yvon at 14:07

  Hè, hè eindelijk loopt hij synchroon met de realiteit, of toch maar weer niet!
  Vrouwen lopen nu eenmaal weg van mannen, die ze voor verrotte vis uitmaken!

 8. talleke at 13:38

  en klaar nu patrick. zo is het leven. tjezus en zo geweldig is die col ook niet. meer vissen in de zee. en idd die laura’s moetten eens ophouden met dat gemoei.

 9. Manon at 13:14

  Hij wordt wel door de meest geloofwaardige personen getroost! Giorgo vind het een k*tstreek, ja die heeft alle reden om wat te zeggen! En dan die 2 Laura’s, zelf wilco en colinda opgestookt en nu weer meepraten met patrick hoe zielig ze het vinden! Walgelijke lui.. En patrick houd toch op met die poppenkast, denk je nu werkelijk dat een vrouw bij je blijft als je haar iedere keer maar naar beneden blijft halen? Zoek de schuld ook eens bij jezelf! Die man kan beter eerst eens goede psychische hulp krijgen!

 10. rina at 13:10

  Wat kunnen vrouwen gemeen zijn, de twee Laura’s zitten Colinda eerst te koppelen aan Wilco
  hoe goed ze bij hem past en dat hij haar weer wat vrolijk kan maken na Patrick.
  Maar nu het zo is gegaan zoals de dames het wilde gaan ze naar Patrick om te troosten en hoe erg ze het voor hem vinden.
  Wat een roddelaars en wat een huichelaars zijn het en wat valt het me tegen van Laura b had haar hoog in het vaandel maar daar is ze helemaal vanaf gevallen.

  • anja at 16:05

   Patrick is een psychopaat, die weet niet eens wat liefde is. Iemand waar je van houdt scheld je niet constant verrot, en Colinda is een snol. Jeetje, ik zou me doodschamen als ik haar dochter was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *