Utopia fan mening van: M Lokin

Utopia fan mening van: M Lokin

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: M lokin

ik kijk niet eens meer naar Utopia wordt kots ziek van het ruzie maken en lees alleen maar de berichtjes het enige wat ik vindt is dat Ivan, Laurab, Laura, Wilco, Patrick er acuut uit moeten. Laura, Laurab zijn eerste klas roddelaars en daar knapt niemand wat mee. bij Patrick is een flinke steek los en loopt met oog kleppen en moet aan de medicijnen voor z”n eigen best wil om alles weer op de rit te krijgen Ivan is te agressief en denk dat hij de dienst uit kan maken,mijnheer zijn wil is wet punt niks Discussiëren en denkt dat de dames zijn werksters zijn want hij zou eens vuile handen krijgen om schoon te maken,fijn terug naar familie die hij kan commanderen en bedient worden Gaby moet het klooster in kan ze de hele dag met god praten en niemand wat op dringen als jehova getuige. Wilco is een stoker en moet er ook uit per direct. dus er blijven weinig nuttige mensen over en daar voor in de plaats mensen die van aan pakken houden niet deze mensen die er nu in zitten. en ik vindt het ook raar dat er geen radio mag zijn dan wordt de boel gezelliger en vrolijker en niet dat ze dan de hele dag op elkaar letten mark is een stiekumert in zijn doen en laten en praat met iedereen mee om maar aardig gevonden te worden want hij zou zijn ware aard en gezicht eens laten zien

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. anneke at 14:17

  Iedereen heeft het maar over Patrick moet naar huis of in een gesticht dat is zo onzin die man is anders dan de andere maar die man wordt zo gepest door die Wilco en de gene die hij nog meer mee kan krijgen

 2. den steuker at 14:06

  Ben het hier helemaal mee eens.Jammer alleen dat Nicole zich zo wegcijfert t.g.v. Ivan Heeft in potentie het meeste in huis vlg. mij.Lijkt een schuldgevoel over gehouden te hebben aan haar uitzending.Patrick is kwetsbaar vanwege zijn m.i psychische problemen en wordt daardoor ook door Colinda en Wilco misbruikt.

 3. hj scholten at 12:30

  Ik ben het helemaal eens met M. Lokin. Er is geen smaak noch kraak meer aan. Alleen Youi en Gio zijn nog te verdragen. Colinda is een slet die van de een naar de ander wipt. Ik vind dat eindeloze gedoe met patrick tergend. Die man hoort in een gesticht te zitten. De rest is een zooitje. Gabriella en Caby voeren ook niet veel uit . Dat gezeur over God en hoe ze dat aan de anderen opdringt is niet stijlvol.
  Yvonne is een tof wijf die is duidelijk, maar dat ze zich zo op de kop laat zitten door Iwan klopt ook niet. Chris is ook eigenaardig, dat zijn stenengooi actie niet door “het tribunaal” is berecht is ook niet terecht. Dat vind ik net zo erg als de actie van Iwan. De roddeltantes vind ik dan nog vermakelijk, maar waar bemoeien ze zich mee. Vooral Laura. Ze draaien zo samen het hele zooitje in de soep. Jammer.

 4. Astrid at 09:26

  Ik ben het er mee een maar wat mijn grootste bezwaar is dat het miks meer met een Utopia te maken heeft. Voor een Utopische wereld heb je idealisten nodig die verandering willen maar iedereen daar wil helemaal geen verandering . Zolang ze hun natje en hun droogje hebben vinden ze het lekker makkelijk daar.

 5. Arthuro at 09:02

  Mijn mening is om de hele Utopia naar huis te sturen en de boel opdoeken ik erger mij dood met steeds maar ruzie, er is een driftkikker die Ivan die moet het eerste naar huis, en als tweede die Laura om iedereen te vragen als ze het gedaan hebben, ik hoop dan dat het gauw afgelopen is met Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *