Patrick wil niet meer de underdog zijn

Patrick wil niet meer de underdog zijn

Niet alleen Gabriëlle heeft zich op het sporten gestort, ook Patrick is hard bezig. Na 3 maanden vertoeven in Utopia lijkt hij een nieuwe hobby gevonden te hebben. Zo doet hij verschillende work outs en is vanavond druk bezig geweest met boksen. Patrick laat zich coachen door Ivan. Patrick weet namelijk niet precies wat hij moet doen en voelt zich momenteel in de groep de underdog. Hier wil hij verandering in brengen door zich helemaal uit te leven in het sporten. De heren gaan samen aan de slag voor de boksbal. Ivan geeft ondertussen tips en Patrick lijkt het allemaal snel op te pakken. Zal Patrick hierdoor meer zelfvertrouwen opbouwen zodat hij later zich niet meer de underdog voelt? Of zal hij het ergste vrezen van de eliminatie die eraan ziet te komen in februari en daarom zijn beste kant wil laten zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jan at 09:14

    Soort zoekt soort dat blijkt maar weer. Twee goede kandidaten om Utopia in februari te verlaten. Beide kampen ze met een te grote eigendunk en dulden geen tegenspraak. Waar is het misgegaan in hun jeugd ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *