Gio heeft weer een tentamen gemaakt

Gio heeft weer een tentamen gemaakt

Gio heeft weer tijdelijk Utopia verlaten, hij moest wederom een tentamen maken met als uiteindelijke doel zijn propedeuse! Inmiddels heeft hij er 2 gemaakt en zal er nog 1 moeten maken. Gio vertelt weer hoe het gegaan is.

Gio staat bij Mark en Bjorn en legt uit dat hij gisteren een tentamen had in het vak marketing onderzoek. Vandaag heeft hij Engels tentamen gehad en zal dus nog een keer tentamen moeten maken. Ook in het vak Engels. En wat moet je voor de volgende halen vraagt Mark. Ook een 4 antwoordt Gio. Bjorn lacht en Mark reageert verbaasd wat zijn dat voor een ehhh…. Gio legt uit dat hij al een 7.1 gehaald heeft. En Gemiddeld moet je een 5.5 maar ik ga gewoon voor een 8. Maar wat had je dan voor de vorige gehaald vraagt Mark. Een 3.4 antwoordt Gio met een lach, maar ik had 14 tentamens toen en je moet prioriteiten stellen. Dus het zit gewoon in the pocket concludeert Mark. Ik hoop het zegt Gio en Bjorn ziet het al voor zich, een feestje dit weekend! Keihard de kop eraf zuipen. Gio zegt dat als hij hem heeft helemaal… Dan gooien we het zwembad open woah!! Bjorn brengt Gio nog op de hoogte van wat er “allemaal” gebeurd is. Je hebt wat gemist, er heeft paparazzi over de poort gestaan. Vervolgens loopt Gio naar binnen en brengt daar ook nog iedereen op de hoogte hoe het gegaan is. Hij wist 5 van de 80 vragen niet en de rest kon hij er zo uit knallen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 17:55

  Hij telt die 3.4 niet mee. Dat hoort hier niet bij. Dat had hij bij zijn andere tentamens. Dus hij heeft nu twee gehad met een gemiddelde van 5.5

  • Yvonne at 18:02

   Het tentamen wat hij nu gemaakt heeft is een herkansing van het tentamen waar hij een 3,4 op had. Het hoogste cijfer telt, dus (7,1 + 4)/2 = 5,5.

 2. Kristof at 17:07

  Ik versta niet waarom ze die jonger er in hebben gehouden , hoe meer ik hem zie hoe meer ik er mijn aan erger ! Vroeger vond ik het een sympatie jongen Maar nu een arrogant ventje :s

  • Jeannet at 00:00

   Helemaal met je een Kristof, logisch dat hij zover gezakt is in de lijst van favoriete inwoner, ik vind hem tegenwoordig ook super arrogant, flink wat zelf overschatting en totaal geen verantwoordelijkheids gevoel. Als je ziet hoe “serieus” hij zijn studie neemt…… nou als hij net zoveel aandacht aan zijn boeken zou geven als aan Naomi dan zou hij met glans slagen.

   Trouwens dat hij voor een vorig Tentamen 3,4 gemiddeld als eindcijfer had dat zegt ook genoeg over zijn inzet. Zelfs Engels moet hij herkansen. De basisschool leerling leert tegenwoordig al spelenderwijs Engels door het gamen. Ik heb gehoord welke zinnen hij moest oefenen. Buiten de belabberde uitspraak maakte hij daarin ook nog een grammaticale fout.

   Wow wat een hoog niveau….. kan ook niet anders met zo’n “inzet”.

   • talleke at 09:09

    ja maar hij heeft het ook erg druk met Naomi he. moet je ook rekening mee houden haha,
    echt niet bij mij is hij ook erg naar beneden gezakt. vraag me af wat hij daar nog doet. hij mag naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *