Heeft Nicole geen vriendinnen meer?

Heeft Nicole geen vriendinnen meer?

De sfeer bij bepaalde bewoners is wat minder te noemen, zo ook bij Nicole nadat ze de post van Ivan mee gelezen heeft. Ze voelt zich gekwetst en teleurgesteld en is bang geen vriendinnen meer te hebben. Daarom besluit ze met Ivan in gesprek te gaan maar die is over een aantal bewoners ook niet te spreken…

Nicole moet haar emoties even kwijt en het is ook duidelijk aan haar houding te zien dat er iets aan de hand heeft. Ze vertelt dat ze het idee heeft geen vrienden meer te hebben in Utopia. Ze kan nu niet meer met beide laura’s omgaan zoals ze altijd deed. Volgens Ivan is de waarheid nu duidelijk en is het maar beter ook. Laura gaat met Laura om en je ziet het nu, ze wordt gezien als roddelaarster. Volgens Ivan maakt zij hem vanaf dag één in Utopia al zwart. Dit was eerst samen met Charlotte maar ze heeft een nieuw maatje gevonden en dat is LauraB geworden. Ook is hij niet echt te spreken over Gio. Laura en Gio zijn namelijk de mensen die bij andere dingen inpraten zo vertelt Ivan verder. Gio doet dat omdat hij gek werd toen ik Joey drie stemmen gaf. Hij denkt dat vriendschap gebaseerd is op stemmen. Volgens Ivan is er dan ook maar een oplossing, er niet te veel over praten en gewoon je ding doen. En Nicole is ook heel duidelijk, voor haar is de vriendschap met LauraB definitief voorbij. Zal binnenkort de bom weer barsten?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ingrid at 18:11

  Nicole pak je leuke tyd in utopia. Je kwam toch daarvoor. Nu zie ik een nicole die alleen maar agter ivan aanholt. Ivan is veel verandert van een in het begin spontane gast. In nu een arrogante dominante man. Komop nicole geniet van je tyd.

 2. lena at 14:22

  Anneke welk programma kijk jij. Laura praat inderdaad al vanaf het begin slecht over hem en nooit geen woord in zijn gezicht. En dat is nog smeriger. Als je dit nou ook eerlijk tegen die persoon zelf zou zeggen. Zou ik er minder moeite mee hebben. Maar dat doet ze nooit. Ben het niet echt eens over gio. Hij heeft wat mij betreft niks gedaan behalve krikken overal.

  • anneke at 11:39

   Lena over wie heb jij het
   Ze is gewoon verlieft op hem en doet alles om bij hem in de buurt te blijven
   En over Laura die zegt tegen iedereen wel hoe hij is en iedereen weet dat er geroddeld word want de gene met een vriendje verteld het door
   Laura kan dan roddelen maar ze wel eerlijk en zegt wat er gezegt moet worden en trat wel op voor Patrick toen Ivan hem aan viel

 3. anneke at 14:07

  Kan die meid nu helemaal niks zelf beslissen moet ze nu nog niet buigen voor hem
  Nicole moet zelf eens na gaan denken en niet naar Ivan luisteren
  Het beste zal zijn om eens met z’n allen te gaan praten wat iedereen dwars zit het gaat niet over roddelen maar ook over het ophitsen van Wilco tegen Mark en Ivan om mee te doen om zijn zin te krijgen en trijteren naar Patrick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *