Nicole voelt zich gekwetst na post van Ivan

Nicole voelt zich gekwetst na post van Ivan

Ivan kreeg vanmorgen post en heeft van zijn familie mee gekregen dat LauraB en Laura over hem hebben geroddeld. Ook Zou Nicole het niet voldoende opgenomen hebben voor haar liefde. Nicole voelt zich uiteraard gekwetst.

Dat is echt f*cking bullshit zegt Nicole verontwaardigd.  In dat centraal heb ik niks gezegd omdat ik het de moeite niet eens vind. Ik keur die uitbarsting niet goed, maar dat doe je zelf ook niet. Maar over de verwijten van het roddelen is Nicole duidelijk met het geven van haar mening. Ze vindt het een k*t streek. Ze liegen gewoon recht in mijn f*cking gezicht! Ook twijfelt ze eraan om de dames aan te spreken. Ik ben nu echt boos op mijzelf, ik ben veel te naïef.  Maak je er niet druk om schat adviseert Ivan. Het is goed om nu een bevestiging te krijgen toch. Ivan is blij met zijn post, nu weet hij op wie hij moet letten. Als je niks te verbergen hebt, als je zo eerlijk bent dat je alles aan iedereen kan vertellen en dat je overal eerlijk over kunt zijn, dan hoef je niet achter iemands rug om te praten. Je weet precies aan wie je wat hebt nu. Beide zijn er wel klaar mee, weg met die roddel shit voegt Nicole als einde van het gesprek eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. brigitte at 16:59

  Patrick zielig? Helemaal niet hij is een gniepig manipulerende persoon. Zijn houding t.o Colinda is als een Narcistische patient. Als iemand de boel aan het opruien is is Co het wel. Ik hoop dat Patrick er snel uitgaat……..

 2. Manon at 17:18

  Helemaal mee eens Lena! Die 2 meiden praten enkel smerig over hun medebewoners, Ivan heeft dit heel goed gezien! En anneke, ik weet niet hoe vaak jij utopia kijkt maar dat Wilco die 2 mannen opstookt zie ik toch echt niet! Wilco zegt eerlijk dat hij Patrick niet mag, verder niets! En ik kan het me goed voorstellen, patrick is gewoon een vreemde man!

  • anneke at 01:17

   Ik vraag me af of jij kijkt zijn zoons zijden laast dat hij niet zo moest stoken en niet zo moest roddelen en uit moest kijken voor Colinda
   Patrick is een vreemd man maar Wilco is nog erger ik moest het nog zien als hij geen mede bewooners had die met hem mee deden kijken hoe hij er dan voor stond

 3. lena at 14:16

  Den steuker laat je nakijken. Jouw reactie slaat nergens op. Heb je die dochters wel eens gezien zijn moderner en meer westers dan nicolle. Heeft niks met geloof te maken.

 4. lena at 14:13

  Je hebt roddelen en je hebt roddelen. Laura en laura b doen niks anderd dan mensen slecht praten. Ivan praat wel eens over een ander. Maar is de enige die ook rechtuit is tegen de persoon zelf. Laura heeft een grote bek maakt iedereen zwart inclusief ivan. Maar zegt dit nooit in het gezicht van die persoon. En dat heeft ivan altijd gedaan of het nou hard aankwam of niet. Het is niet voor niks het roddelbankje van de twee laura,s. Ze zijn sneaky.

 5. Manon at 12:25

  De familie heeft wel gelijk wat betreft het roddelen! Laura en Laura b zijn de ergste van allemaal! Het enigste wat ik die twee zie doen is buiten op het bankje zitten roken en praten over iedereen!

  • anneke at 13:54

   Manon mogen de twee Laura ’s roddelen Wilco hitst de hele sooi op en het liefst ieiedereen tegen Patrick ben blij voor hem dat Laura en Giorgio er nog voor hem zijn

 6. den steuker at 11:43

  Het is duidelijk dat in de ogen van de familie niemand deugt zolang het geen moslima.Vind haar nogal meegaand met Ivan,zou mijn vrouw niet graag zo tegemoet treden

 7. anneke at 11:31

  Wat ook een rot meid is dat die Nicole ze roddeld wel misschien niet over Ivan ze praat met iedereen mee en over iedereen
  En ik vindt dat familie niet alles mogen vertellen het veroorzaakt veel problemen de familie van Ivan vinden ook helemaal niks goed van dit programma begrijp niet dat ze nog kijken als ze hem wil!en zien kijk naar een foto en maak niet iedereen zwart Ivan is ook geen lievertje

  • David Brigham at 12:52

   Een eng stel. Dit doet Ivan altijd: als iemand niet kritiekloos voor hem kruipt, dan volgt er altijd “Je bent een matenaaier!”, “Je bent mijn vriend niet!”, etc etc. . En geen greintje zelfkritiek. En Nicole is een hypocriete kruiper.

  • Mjo at 13:07

   @Anneke, je zegt het navolgende: citaat “Wat ook een rot meid is dat die Nicole ze roddeld wel misschien niet over Ivan ze praat met iedereen mee en over iedereen”.

   Zeg jij mij maar, wie roddelt daar nou niet. Ik wil je het antwoord wel geven hoor!! Iedereen kletst en roddelt over iedereen. Geen uitzondering daargelaten. Dat is wat mij zo vaak stoort.

   Nou ja misschien 3 uitzonderingen voor dit moment: Gaby, Gabriëlla en Bjorn niet, maar die zijn er pas. Maar als die er een tijdje zijn, raken ze ook besmet met dat virus.

   • anneke at 13:48

    Mjo ik heb het over dit verhaal ik heb al meer keer geschreven dat iedereen over iedereen roddeld als ik dat blijf verhalen wordt het zolang bericht
    Ik kijk niet veel meer om te weten of die drie ook roddelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *