Ivan en Nicole over kinderen

Ivan en Nicole over kinderen

Eerder leek het erop dat de relatie tussen Ivan en Nicole uiteen zou lopen. De twee verschillen nogal van normen en waarden, ook de opvoeding van kinderen zou nogal anders zijn. Nicole trok al snel een conclusie het zal niet snel iets kunnen worden. Echter hebben de twee gisteren avond laat nog een gesprek gehad. De twee hebben beide nagedacht over wat er eerder gebeurde en gezegd is.

Nicole komt de kamer in gelopen en feliciteert Ivan met de overwinning die hij behaald heeft tijdens Utopia fear factor. Daarna vraagt Nicole of Ivan heeft nagedacht. Ivan antwoordt altijd na te denken, dat weet je. Heb jij nagedacht. Ja zegt Nicole en Ivan is benieuwd waar ze over nagedacht heeft. Over ons antwoordt Nicole en zie je daar toekomst in vraagt Ivan door. Ikke wel zegt Nicole maar er moet wel een compromis besproken worden. Ik denk klein beginnen, ik denk dat wij altijd een probleem hebben en er een middenweg gekozen moet worden. Zoals vraagt Ivan en Nicole zegt weet ik veel. Opvoeding, cultuur dingen, dingen die ik schijnbaar normaal vind en jij schijnbaar niet normaal vindt. Het ik daar iets over gezegd dan vraagt Ivan. Nee antwoordt Nicole maar dat ga je ongetwijfeld doen. Dat baseer ik op dingen die je eerder gezegd hebt. En over de opvoeding heb ik ook gedacht, want dat gaat een probleem worden. je moet dat in goed overleg doen. Hoe zie je dat voor je vraagt Ivan. Nicole zegt ik kan het nog niet echt voor me zien, nog. Ivan begint gelijk over een mogelijke dochter en een mogelijk vriendje. Volgens Nicole maakt dat niet uit als ze thuis komt met een vriendje. Het ligt er ook een beetje aan hoe oud ze is. Volgens Ivan is ze er nooit oud genoeg voor. Ivan vertelt dat zijn zussen ook geen relatie hebben. Ter voorkoming van misbruik en fouten die ze zullen begaan. Volgens Nicole moet je soms een keer op je bek kunnen gaan. Ivan zal er alles aan doem om ze ervan te behoeden en uiteindelijk zullen ze hun eigen keuzes maken. Je moet qua opvoeding zij aan zij staan, anders krijg je dat soort dingen. Ik ga niet in een relatie stappen wetend dat ik niet de steun en back-up heb. Volgens Nicole moet er wel rationeel over gepraat kunnen worden. Je wilt ook niet dat je je kinderen de deur uit jaagt. De twee praten nog even verder over de opvoeding, er lijken nogal verschillen in te zitten. Of ze er ooit uit zullen komen?

Daarna begint Ivan over het krijgen van kinderen. Ik kies mijn partner om daar kinderen mee te baren. Om me voort te planten en ik zal nooit zomaar in een een relatie stappen voor de leuk. Dat kun je toch niet zeggen vraagt Nicole verontwaardigd. Waarom niet vraagt Ivan en Nicole antwoordt omdaat een relatie toch uit veel meer dan dat bestaat?! Dat de twee gepraat hebben is een ding wat zeker is, er zijn veel verschillen. Maar komen ze er samen ook uit?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. talleke at 14:00

  idd nicolle ren voor je leven bin there don it je denkt dat ze zullen kunnen veranderen maar mooi niet. ze hebben een totaal ander manier van leven met regels man is de baas en wat die zegt zal gebeuren goed of kwaadschiks dus trap er aub niet in

 2. Toet at 13:52

  Lieve Nicole .Dit wordt een drama.Je bent een lieverd laat die man zitten.Je verdient veel meer.Ik zou zeggen rennen zo hard je kunt desnoods uit utopia.

 3. David Brigham at 11:29

  Ik denk dat we ons allemaal nog wel de hysterische scene herinneren van Ivan (bij het earthship) die zeer luid en onplezierig verkondigde kinderen te háten (de door hem gebruikte term). Wordt een gezellig gezinnetje.

 4. Jan at 10:24

  Die Ivan leeft echt nog in een andere wereld. Weet waar je aan begint Nicole. Je zult later niets meer te vertellen hebben in huis en over je eventuele kinderen. Ivan zal de baas spelen en jij als vrouw moet hem gehoorzamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *