Bjorn blijft doorgaan over zijn grasveld

Bjorn blijft doorgaan over zijn grasveld

Bjorn heeft tijdens het centraal geen akkoord gekregen voor een investering. Een dure investering voor een kunst grasmat die hij wil gebruiken tijdens de voetbalclinics. De bewoners vonden zijn verhaal niet overtuigend genoeg en willen eerst eens zien of de voetbalclinics wel aanslaan. Bjorn probeert dan ook verschillende bewoners voor zich te winnen. Zo gaat hij het gesprek aan met Joey en Wilco. Echter lijkt het allemaal nutteloos, de heren zijn niet echt over te halen. Joey antwoordt niet lekker in zijn vel te zitten en het is misschien beter om er morgen over te praten. Patrick spreekt Bjorn uiteindelijk aan, al snel ontstaat er een klein conflict:

Patrick zegt tegen Bjorn, je ben net zoveel gebakken lucht als dat je in je doosje hebt. Bjorn antwoordt als het gaat over een zaag gaat het ook nergens over. kom op nou man zegt Patrick, wie zei dat wat je niet aan geld hebt kan je niet uitgeven? En dan kom je aan met een grasveld van 1500 euro? Doe normaal man! Moet je horen wie het zegt joh gek antwoordt Bjorn boos, ga lekker zagen joh! Patrick is er klaar mee en zegt uitgepraat, en Bjorn vindt Patrick maar een mafkees… Kortom de sfeer is weer gezellig in Utopia!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *