Chris haalt verhaal bij Ivan en Gabriëlle

Chris haalt verhaal bij Ivan en Gabriëlle

Chris wil het zijne ervan weten wat er gisteravond nou precies gebeurd is rond het Magazine van Gabriëlle en Patrick en vraagt het één en ander aan Giorgio. Chris zag dat Gabriëlle de computer weg trok van Patrick omdat Patrick ergens niet mee eens was en alles wilde wissen. Giorgio zegt dat ze natuurlijk vier dagen haast nonstop door zitten te hakken en dat het logisch is dat er irritaties komen. Na vijf minuten komen ze dan wel bij elkaar en komen ze er wel uit, maar zodra Wilco met zijn grote mond er bij komt en begint te schreeuwen, dan komt het niet meer goed. Chris zegt dat het duidelijk is, maar dat nu Ivan het allemaal aan het omgooien is. Het Magazine zag er mooi uit volgens Chris, waarom moet Ivan de boel dan omgooien. Giorgio zegt “Wellicht om met de eer te gaan strijken”.

Chris gaat iets later naar de loods en komt zo bij Gabriëlle en Ivan uit waar hij aan hun vraagt waarom ze het helemaal anders gaan opbouwen. Gabriëlle zegt tegen Chris dat ze het nu op haar manier wil doen. Ivan zegt of hij denkt dat ze het doen om Patrick dwars te zitten, om hem belachelijk te maken zodat hij waarschijnlijk naar huis gestuurd zou worden. Chris zei, “Ja, daar lijkt het op ja”. Ivan wilde niet verder praten want eerder wilde Ivan wel met Chris praten om het uit te leggen wat hem dwars zat, maar Chris liep toen weg en wilde er niets van horen, dus hoeft hij nu ook niet meer aan te komen bij Ivan De gemoedelijke liepen aardig op tussen die drie. Gabriëlle zegt uiteindelijk tegen Chris dat hij zich nergens mee moet bemoeien, hij weet niet wat er in die vier dagen gebeurd en gezegd is.

Later gaat Chris ook nog langs de mogelijke nieuwe bewoonster Tineke en doet daar ook zijn verhaal, maar Tineke gaf aan dat het Magazine het kindje is van Gabriëlle. Maar Chris kan Tineke niet overtuigen dat het een vies spelletjes is, maar in ieder geval wilde hij het toch maar even zeggen.

Zou het invloed hebben voor de nieuwe bewo(o)n(st)er en bepalend zal zijn voor de keuze?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Tineke at 11:04

  Ik snap werkelijk niet dat bewoners er nu pas achter zijn nu Patrick op de rand van de af grond staat dat er alleen maar een vies spelletje gespeeld word, waarbij in de hoofdrol Wilco en Ivan zitten . Ivan zat toch meteen Wilco op te naaien toen met dat in elkaar slaan van het schuurtje van Patrick het voorval met grote hamer. Nooit zijn bij de bewoners de ogen geopend. Maar goed dat zal wel nooit lukken zo blijkt, zo zie je maar weer , weer trekken de gevoelige mensen aan het kortste eind alleen vanwege hun emotie, en van een ander dier echt slange gedrag heeft en argressief dat word gepikt. Gabrielle is een bits die nog achterbaks is ook er staat dat je eigenlijk niet scheld woorden mag gebruiken daarom probeer ik het netjes te houden maar mijn woord en gedachte keus zijn toch anders. Bewooners word wakker en anders zijn jullie zeker zo slecht gewoon om niet op te komen voor iemand die het echt nodig ook jullie zijn achterbaks heel jammer vooral jij Laura je valt me nu zo tegen je denkt nu ik ben binnen met me mutsen en tattoo dus wat kan mij gebeuren zo loop je nu ook en gedraag je je ook schaam je.

  • Therese at 21:18

   Tineke, Ik heb bij een ander filmpje ongeveer hetzelfde neer gezet alleen jij gebruikt mooiere woorden en ik kan nog wel hard zijn ,maar het komt op het zelfde neer dat ik ook vind dat Patrick moet blijven, ik heb zelfs utopia een contact brief gestuurd met aan de bewoners want ik heb 1 maand op Facebook gewonnen voor de live srteams maar kunnen wij op een andere manier niet iets doen om Patrick te houden {hij had zich nl. ook kunnen laten vallen en dan was Wilco voor geweld eruit gestuurd maar Patrick is te goed om dat niet te doen } net nu hij zijn kinderen 26 maart dan ook had kunnen zien.
   Ze bespelen die Tineke ook al met allerlei slechts over Patrick en die Ivan doet nou zo mooi voor .
   Weet jij niets iets om Patrick te behouden in Utopia zodat hij er morgen niet uit hoeft ,ik zit me kapot te denken. bvd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *