Patrick weet niet wat de toekomst brengt.

Patrick weet niet wat de toekomst brengt.

Patrick zit achter de computer en naast hem zit Gaby, Gaby vraagt, “Kijk je wat in de rond”? Patrick beaamt dit, hij wil beslissen waar hij naar toe zou moeten gaan als het moment gekomen is dat hij Utopia zou moeten verlaten. Zelf is hij er nog niet uit, of het nu het noorden, oosten of het zuiden zal worden. In het verleden heeft hij diverse momenten meegemaakt waarbij hij keuzes heeft moeten maken die tot aan de grond werd afgebrand. Nu is wil hij niet meer onvoorbereid een keuze maken welke richting hij uit zal gaan. Hij zegt tegen Gaby, dat zijn slaapzak in de wasmachine zit, zijn mes heeft hij gepakt en zijn spullen is hij aan het inpakken. Voor hem is het simpel, hij gaat niet onvoorbereid de deur uit en natuurlijk heb ik hoop, maar is zijn leven heeft hij veel te maken gehad met valse hoop. Hij had gehoopt dat zijn kinderen bij hem kon zijn en dat er een samenwerking met zijn ex kon komen, maar zijn ex heeft zich toen van de andere kant laten zien, zij heeft hem helemaal leeggeplunderd en neergesabeld op alle vlakken wat mogelijk was.

Zou Patrick ook neergesabeld worden door de uiteindelijke nieuwe bewoner?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Sjaan at 01:35

  Geloof er helemaal niets van dat hij geen onderdak heeft, hij wist van iedereen wel iets te vertellen toen hij binnenkwam, hoe wist hij dat dan allemaal..Vind het een naar mannetje met zijn extreme uitspraken en praatjes van ik doe dat, en wat heeft hij eigenlijk gedaan al die tijd, alles wat hij in handen heeft gehad is niets geworden, zelfs die dure zaag heeft hij nog geen dubbeltje mee verdiend, weg ermee hoop ik, alleen maar ellende die man. Had hem allang een muilpeer verkocht!

 2. Hannah at 00:32

  Patrick wist toch van te voren dat er een dag zou komen dat hij weer uit Utopia moet? Of dit nu door wegstemmen of door het einde van het programma komt.
  Het lijkt me heel vermoeiend als je jezelf altijd als slachtoffer ziet, niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving.

 3. rina at 21:55

  Jen hebt helemaal gelijk Yvon, wat een klaagpaal. Volgens mij is hij alleen maar naar Utopia gekomen voor onderdak.
  Misschien kan hij een baan zoeken, en wat vriendelijker zijn tegen iedereen.
  Ik hoop echt dat hij er uit wordt gestemd komt er een beetje rust in de tent.

 4. Yvon Janssen at 21:44

  Hoe zou dat toch allemaal komen,omdat het zo’n aardige man en vader is???
  Zielige Patrick bij mij bereikt hij het tegen overgestelde wat vind ik het een intriest zelf ingenomen narcistisch arrogant en vervelende kwal.
  Ik heb medelijden met zijn kinderen dat zij zo’n vader hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *