Darttoernooi in Utopia

Darttoernooi in Utopia

Tijd om sportief bezig te zijn in Utopia, maar natuurlijk ook geld verdienen tijdens het enige echte darttoernooi in Utopia!  Alle bewoners zich dan ook goed in! Omstreeks 19:30 stroomt het dan ook vol met bezoekers. En dat zijn er deze keer aardig wat, zo ongeveer 100 man!  Het oogt erg gezellig in de loods en ook aan geld verdienen is gedacht. Zo is er uiteraard een drankje te bestellen waar Danny, Nicole en Tineke het aardig druk mee hebben. Maar ook Gabriëlle en LauraB halen geld binnen door de merchandise verkoop. Le luifel is ook geopend en er kan zelfs een tatoeage gezet worden, wel eens waar met korting maar alles om geld binnen te halen. Dit benadrukt Colinda organisator van dit evenement ook nog even. Daarna noemt ze alle poules op en verdeelt deze. Als alle poules uitgedeeld zijn kan de wedstrijd definitief van start. Ook een aantal bewoners doen mee, dit zijn Mark, Colinda, Bjorn en Gio die Utopia vertegenwoordigen. Mochten er later deze avond nog filmpjes beschikbaar komen van dit evenement zullen we deze in dit bericht plaatsen. Zullen de bewoners flink geld kunnen verdienen om een mogelijk faillisement tegen te gaan?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Benjamin at 16:17

    Jammer dat er niks klopte na de poule fase. De winnaarsronde klopte helemaal niet en dan toch ermee doorgaan vanwege tijdgebrek…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *