Danny kraakt Tineke af.

Danny kraakt Tineke af.

 

Wij zien Danny en Gaby samen in gesprek. Er wordt wat over de koeien gesproken en ze zijn beiden vrolijk. Ook steken ze samen een sigaretje op en Danny zegt, “dit is zo lekker. zo lekker” en het gesprek gaat gezellig door. Verderop in het gesprek zegt Danny tegen Gaby: ” ik snap wel dat je advies wilt en zo”. Gaby vertelt wat Tineke haar adviseert. Gaby krijgt schrik van al die adviezen: je moet dit en je moet dat. Het blijkt dat Tineke niet wist waar Gaby mee bezig is. Danny zegt: “Tineke heeft haar leeftijd, ze heeft wel pit, live experience en zo”. Voor mensen die een moederfiguur missen, zegt Gaby, die gaan op haar stemmen. Ik ga niet op haar stemmen, dan weet je dat al.

Ze lachen hier beiden om en Danny maakt nog de opmerking:  Niets is het wat lijkt….. en Danny maakt een mysterieus gebaar met zijn handen. Dan loopt Danny weg en houdt een lang monoloog: “Dit wordt aan nek aan nek, ik vind dit niet leuk, ik vind er geen hol aan dit. Ik wil hier niet aan denken, niet aan bezig zijn voor nu. Een handtekening zetten…..Danny praat continue in zichzelf en hij zegt ook nu niet veel meer te kunnen doen dan hard te werken, zoals ze van hem gewend zijn. Om dingen te bereiken, meer kan ik er niet aan doen, helemaal top. Wij zien inderdaad dat hij tijdens zijn monoloog flink aan het opruimen is: tuinafval in de kruiwagen. Hij zwoegt behoorlijk, zoals jullie in het bijgevoegde filmpje kunnen zien. Op het laatst begint hij zelfs te zingen…. la la la, pop pop pop …

Jullie kunnen zelf dit bijgevoegde filmpje bekijken…..  (“…. weet je wel…”).

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. susan at 11:33

    Wat is die Wilco een vreselijke bloedzuiger. Echt , dat je zoveel negativiteit uit iemand weet te trekken. Jammer dat Wilco & Colinda niet verdwijnen. Dan kan Patric ook weer zich zelf zijn.

    • Hannah at 12:20

      @ Helmie: Patrick geeft inderdaad soms wat vreemde reacties, maar het gaat iets te ver om hem mongool te noemen. (heet trouwens tegenwoordig ‘syndroom van Down’) is erg kwetsend voor deze mensen of familie van mensen met het syndroom van Down.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *