Mocht Patrick weggestemd worden.

Mocht Patrick weggestemd worden.

Patrick praat met Joey, en zegt dat hij de blauwe slaapzak mee wil nemen mocht het zijn dat hij Utopia moet verlaten, want die gebruikt toch niemand. Hij wil de slaapzak in de wasmachine gooien en gaat ook zijn kleren wassen, zodat hij klaar zal zijn als hij te horen krijgt om het terrein te verlaten. Ook verteld hij tegen Joey dat hij de laatste twee dagen niets zal doen en dat hij maakt er zijn laatste twee Utopiaanse dagen. Wel vraag hij nog wel even of hij het centraal moet vragen om die blauwe slaapzak mee te kunnen nemen. Joey zegt dat dit niet hoeft, pak hem maar. Hij loopt richting wasmachine waar Tineke de was aan het doen is en vraagt aan haar of hij de wasmachine zo meteen mag gebruiken om de slaapzak te wassen, Tineke stemt toe.

Later praat Patrick nog wat verder met Joey, Joey zegt dat hij het niet verdient wat er allemaal de laatste twee dagen is gebeurd, o.a. het conflict met Wilco. Patrick zegt dat Wilco hem nog steeds opzoekt en uitdaagt dat ik hem iets aan zou doen. Patrick had ook achterover kunnen vallen en roepen “Au, au, au”, dan was Wilco er ook uit gegaan, maar dat zit niet in zijn aard. Patrick gaat even een sigaretje roken en na het sigaretje gaat het gesprek nog even verder. Joey vraagt aan Patrick, “Wat zou je nog het beste kunnen gebruiken”, Patrick antwoord dat hij wel voldoende heeft, qua kleding, sokken, ondergoed, stuk touw, dagboekje, enz. ook het mes wat hij toen van Nicoline had gekregen wil hij meenemen.

Zou Patrick inderdaad 100% aanvoelen dat het zijn laatste twee dagen zal zijn in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 21:55

  Was onze flauwvaller Joey erbij tijdens het conflict in dat, zo langzamerhand dramatische wellnes huisje? Neen dus! Ik heb het gezien en gehoord dat Patrick is begonnen en tegen Wilco zei dat hij een zak is. En wéér is het Patrick die de kachel aanmaakt en daarna in de slachtoffer rol duikt. Ik kan niet wachten tot die man vertrekt. Moet Wilco dan al dat getreiter maar stilzwijgend verdragen? Je ziet dat die man aan het eind van zijn latijn is met het verdragen van Patrick.En dan kan ik me heel goed voorstellen.Ik snap ook niet waarom er zo op Wilco wordt afgegeven.Die kleine druktemaker heeft al heel wat neergezet. In tegenstelling tot Patrick met zijn woorden en geen daden.

  • Yvon Janssen at 23:20

   Ladybug,ik begrijp ook niet dat die achterlijke vent Wilco altijd de schuld geeft er wordt een spel gespeeld dat is ook de bedoeling,dacht ik Wilco doet gewoon zijn best en kan niet met die kwal opschieten,mag toch!!maar die valse kwal die doet het erom en daarna gaat hij altijd als een klein verwent kreng uithuilen,nu bij Joey. Voor mij krijgt Wilco een medaille omdat hij die pias verdraagt achterbaks ventje bah bah
   Als ik daar was geweest had ik hem sowieso al wat gedaan en geloof mij ik ben totaal geen agressief persoon ik ben een lieve oma van 4 kleindochters maar deze man is achterbaks en dat is een hele slechte eigenschap

  • Mjo at 10:35

   Ook ik zal me rot lachen als Patrick mag blijven. Net goed, voor Colinda, Mark en zeker Wilco die dan lekker de deksel op hun neus krijgen en niets bereikt hebben met hun gestook en geëtter.

   Snap echt niet, dat er nog mensen zijn die Wilco nog steeds niet door hebben. Ik heb al vaker gezegd, Patrick is ook absoluut een lieverdje, maar zijn gedrag is heel erg veranderd na de binnenkomst van Wilco. Dus diegene die dat niet meer weten, kijk maar eens filmpjes terug van het begin van Patrick in de Utopia loods en die van na de binnenkomst van Wilco.

 2. Melissa at 17:34

  Ik hoop toch zo dat ze Chris eruit stemmen, sorry hoor, maar ik vind het maar een rare gast met 2 en soms 3 gezichten. Hij werkt hard, maar daar is ook alles wel mee gezegd. Als ik daar zou wonen zou ik me totaal niet op mijn gemak voelen bij zo een!

 3. anneke at 17:12

  Hebben de andere UTOPIANEN nu pas door wat Wilco gedaan heeft om Patrick zwart te maken en het zal me ook benuwen wat Patrick mee mag nemen waar Joey al ja gezegt heeft dat het mocht en Wilco en Mark en Colinda zullen wel blij zijn als hij weg gaat maar nu nog mag hij de spullen mee nemen maar hij hoeft toch een toestemming te hebben over de mes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *