Joey over zijn flauwte van zijn tatoeage.

Joey over zijn flauwte van zijn tatoeage.

Waar we het gisteren al over hadden in Utopia nieuwtjes van 27 februari dat Joey flauw viel tijdens het plaatsen van een tatoeage. Hij verteld wat er gebeurde, hoe hij zich voelde, dat hij het licht even kwijt was. Hij wilde grotere letters hebben, niet van die kleintjes, daar vond hij niets aan. Dus de grotere letters waren geplaatst en werden de eerste 4 lijnen getatoeëerd, daarna werd alles steeds donkerder voor Joey, hij zei “Ik ga out”. Diana vertelde dat hij zich wellicht veel te druk had gemaakt. Joey werd weer heel snel bijgemaakt door suiker water, achteraf vond hij het wel grappig.

Later in het gesprek vertelde Tineke ook dat ze een tatoeage heeft laten zetten in Curaçao, een dolfijntje, maar omdat het daar warmer is, is je bloed ook wat dunner, waarschijnlijk moeten ze dan wat dieper tatoeëren. Ze vertelde ook dat het ontzettend veel pijn deed, maar ja, eenmaal begonnen, dan moet je het afmaken.

Zie en luister het onderstaand filmpje.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *