Update foto van de huidige inwoners en…

Update foto van de huidige inwoners en…

Wat zal Maandag de nieuwe foto worden van de inwoners?

In de kop van het bericht plaatsen wij de foto van de inwoners. De inwoners zoals die op de dag van vandaag zijn. Op deze foto staan ook geëlimineerden: Patrick, Chris en Ivan. De visumhouder die mag blijven, Tineke of Danny… (dat is nog de spannende vraag), stemt dus of Patrick of Chris of Ivan weg.

Spannend, wat denken jullie wie weggestemd zal worden?

En evenzo spannend: wie van deze visumhouders, zal het plekje op de foto van Patrick/Chris of Ivan invullen? Natuurlijk krijgt u van ons (zodra deze beschikbaar is) een recente foto, de nieuwe inwoner vervangen door de geëlimineerde.

bewoners en de visumhouders

Blijf ons volgen, wij houden u up-to-date van het meest recente nieuws.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *