Wilco, Naomi en Mark weten het niet

Wilco, Naomi en Mark weten het niet

Morgen is het dan zover, de bewoners mogen kiezen wie van de potentiële bewoners Tineke of Mark eruit mogen. Echter is het drietal er nog niet helemaal uit.

Wilco, Mark en Naomi zitten lekker in het zonnetje. Wilco is wel benieuwd op wie Naomi gaat stemmen en vraagt ernaar, ben je er al uit? Heb je er al over nagedacht tussen alle ruzies door? Nee man is het antwoordt van Naomi. Lastig he voegt Wilco eraan toe. Ze zijn alle twee onwijs goed en sterke kandidaten. Naomi dacht bij Tineke gelijk ahh ik mis mijn moeder en Danny is heel fijn om mee om te gaan en past er goed bij. Wilco kan dat wel beamen, Tineke past er iets minder bij. Maar van de andere kant, Tineke kunnen we wel goed gebruiken. En dat maakt het gewoonweg lastig. Tineke is voor iedereen wel een schoudertje om op uit te huilen. Ja antwoordt Naomi, maar ik krijg ook één keer in de maand post waarin staat wat ik moet doen en die taak kan Tineke niet overnemen. Tineke wil alleen het huishouden doen en dat kunnen we zelf ook als we meer ons best doen. Wilco heeft vanaf het begin gezegd graag een Vanessa type te willen of een leuke bouwmaat. Mark denkt dat Danny een leuke bouwmaat kan worden, hij heeft leuke plannen. En Naomi denkt dat Danny meer van aanpakken weet, hij is ook clubeigenaar. Het is niet zomaar iemand. Hij weet wel hoe hij het moet doen. Wilco vindt het maar lastig, zijn eerste voorkeur ging uit naar Tineke. Maar het veranderd langzaamaan. Dat had ik ook antwoordt Naomi, en zij had het idee dat ze toen ze binnen kwam veel bezig was en overheersend dat ze wilde blijven. Wilco antwoordt maar gisteren zei ze wel dat ze vrede heeft als ze moet gaan. En Danny zegt graag te willen blijven en wil graag helpen, blablabla. Het is moeilijk aldus Naomi. Wilco zegt dat hij vrijwel zeker voor Tineke gaat, omdat hij zeker weet dat zij die mafketel naar huis stuurt. Zo komt er wat meer rust in de groep. Ja zegt Naomi, maar ik denk dat Danny ook zo denkt. Het is wel goed dat ze er gisteren bij zijn geweest. Het is ook raar dat Patrick zich zo gedraagt nu hij genomineerd is. Wilco weet het gewoon niet zeker of Danny Patrick naar huis stuurt. Naomi antwoordt dat hij er ook weinig over gezegd heeft. Kortom de drie hebben het er maar moeilijk mee. Wie zal er naar huis gaan Tineke of Danny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Ben at 18:05

  Wat hier in de laatste 2 maanden gebeurt is echt ongelooflijk.
  Patrick komt binnen en profileert zich als een goed mens. Maar sinds dat hufter Wilco binnenkomt
  draait de heleboel om. Deze 2 chemiën van Patrick en Wilco komen niet overeen. Dat is jammer dat dat botst. Wilco sleurt Carolien mee. Je hebt de poppen aan het dansen.
  Vorig jaar was het aardig om te zien, maar vind ik het eigenlijk afschuwelijk om naar te kijken.
  Ik vind daarom ook niet dat Patrick eruit moet maar Wilco, die is de boel aan het opjuinen.
  De enige die deze situatie goed in de gaten heeft is Joey. Dat is een echte manager. Die heeft deze toestand in de gaten, dat dit op den duur gaat escaleren. Laten we eerlijk zijn ik zou daar nu graag tussen zitten. Ik vraag mij af het nu echt is of toneel, maar dat laatste kan ik mij niet voorstellen.

  Ik hoop dat de situatie daar gauw veranderd, want dit is geenm leven voor die mensen daar.

  • Mjo at 08:26

   Idd @Ben, met je reactie eens. Alleen Joey heeft de hele situatie door. Jammer dat hij in deze kwestie de enige is. Alhoewel ik in en ander artikel op deze site las, dat Chris het ook in de gaten begin te krijgen. (lees artikel: Chris haalt verhaal bij Ivan en Gabriëlle )

   Erg jammer dat niemand door heeft dat Wilco de kwade genius is, die in de loods de sfeer en de onderlinge verstandhoudingen behoorlijk verziekt/verziekt heeft.

 2. Helmie at 17:34

  Snel eruit met die Naomi, ze doet alles voor haar neukvriendje!! En Tineke wil alleen het huishouden doen en dat kunnen we zelf ook als we meer ons best doen was de opmerking van die Naomie?????? Please zeg….. Wat een doos die Naomie……….. Wat heeft zij tot nu toe gedaan in het huishouden?? Dit is een dik vet lachertje tot nu wat zij heeft uitgekraamt uit haar zuigmondje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *