Gio en Danny bespreken het haantjesgedrag

Gio en Danny bespreken het haantjesgedrag

Gio en Danny hebben een gesprek, zij bespreken het gebeuren van de avond van tevoren, dus Vrijdagavond, toen stonden Patrick en Wilco wederom tegenover elkaar.  Giorgio en Danny vertellen: Wat vond je ervan gisteren avond, “onze afsluiter van de dag! Dat ze tegenover elkaar gingen staan. Weet je, dit is niet leuk  “een dezer dagen kan het gewoon fout gaan, hoe zij dat met elkaar oplossen…dan allebei met elkaar praten! Ja vertelt Giorgio aan Danny, er is eigenlijk nooit eens een  situatie dat ze effe niet met elkaar in de clinch liggen en dat je rustig met elkaar kunt praten. Danny geeft hierop te kennen dat Wilco en Patrick elkaar dus echt niet, het kan gewoon echt niet, dat mensen elkaar gewoon echt niet liggen. Het nadeel is ook, zo zegt Giorgio dat het nadeel is dat je gewoon bij elkaar zit. Dat is top zegt Danny, natuurlijk is het top bevestigt Giorgio, maar hoe moeilijk wil je het jezelf maken! Danny is van mening dat je toch moet proberen even de knop om te zetten en toch maar bepaalde concessies te gaan maken. Giorgio zegt dan ook; ze hebben allebei een bepaalde eigenwijsheid in zich, ze hebben allebei bepaalde dingen meegemaakt vroeger..en dat tekent je en dat ga je niet veranderen als ..Ja zegt Danny: ik vind het bijzonder, het is bijzonderheidsgedrag…. meteen is er tussen Danny en Giorgio weer een vrolijke stemming. Danny imiteert een haan, daarom ook onze titel “Haantjesgedrag” dus het bijzonderheidsgedrag… zo sluiten zij dit gesprek wat triest begon, toch vrolijk af en beiden hebben een brede grijns op hun gezicht!

Wat denken jullie, zou het ooit tot een nuttig gesprek kunnen komen tussen Wilco en Patrick zodat dit haantjesgedrag definitief ten einde is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. ricky at 22:46

  Hopenlijk krijgen wilco en patrick daar de kans niet meer voor!!!
  Want het wordt de hoogste tijd dat patrick weggaat en buiten de poorten in behandeling gaat!!
  Ik ben verpleegkundige en werk met psychisch zieke mensen en weet wat ik zeg.
  daarnaast ben ik elite stream kijkster, helaas door ernstige ziekte, maar weet en zie genoeg.
  Deze man heeft dringend hulp nodig anders maakt hij heel utopia kapot !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *