Gesprek Coli-Wilco, welke visumhouder?

Gesprek Coli-Wilco, welke visumhouder?

Wilco bespreekt met Colinda wie ze het liefste in Utopia willen houden. Zij geven tijdens hun gesprek aan dat zij het groepsbelang toch boven het eigenbelang stellen. De komende stemming is voor Wilco en Colinda belangrijk. Ze zien beiden het liefste Patrick vertrekken Colinda en Wilco vragen zich ook af, wie Patrick daadwerkelijk naar huis zal sturen: Danny of Tineke?

Wij volgen even het gesprek tussen Wilco en Colinda. Wilco geeft aan: dan zijn ze er vier dagen geweest , dat is heel wat. Dat meisje gaat het echt niet volhouden. Misschien wel of ik moet mij vergissen. In de eerste instantie was ik voor haar, steeds verder meer voor hem. Met hem is er wel een risico zegt Wilco, maar ik kies toch voor hem en ga dan voor de groep. Dan ga ik zelf wel. Colinda geeft aan dat ze Danny’s blik zag, toen ze door die “gek” voor dief werd uit gemaakt  en toen ik helemaal over de rooie ging, heeft hij mij meegenomen. En hij is niet blind! En hij zal voor de groep kiezen vermoedt Colinda. Wilco oppert nog dat hij een leeftijdsgenootje van Ivan is. Ivan is natuurlijk een  klein “beetje”…., daar moet je ook aan wennen. Zowel Colinda als Wilco beseffen heel goed dat als Danny blijft er een risico is. Wilco zegt, dat als hij Danny kiest hij een risico neemt, maar dat hij het risico neemt zoals het is: Wilco zegt: het Lot bepaalt en besluit voor de groep te kiezen.

Verder horen wij nog in het gesprek  dat Colinda vertelt wat ze weet (en denkt te weten) hoe de andere Utopianen zullen stemmen….. Ze vertelt dat Laura haar gisterenavond vertelde uiteindelijk voor Tineke te gaan.  Mark gaat voor Danny en Ivan en Nicole zouden in de eerste instantie voor Danny gaan, maar gaan uiteindelijk toch voor Tineke om safe te zitten.

Wij voegen voor jullie een filmpje toe, van het verdere vervolg van het gesprek tussen Colinda en Wilco.

Wat denken jullie… is de inschatting van de stemmen van Colinda correct? Vandaag zullen we erachter komen! 

 

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:46

  Wat staat er nu zegt Wilco dat meisje gaat het niet redden bedoelde hij daar Tineke mee van de week zei hij al meisje tegen Gaby en Gabriella wat kleinirig is dat

  • Hannah at 12:06

   Ik denk niet dat Wilco het kleinerend bedoeld maar juist als koosnaam. Net als woorden als: meis, meisie, wijfje of wijfie.
   Een oudere man bedankte mij eens met: “Wat lief van je meisje” nadat ik hem in een winkel geholpen had…. en ik was toen al 50 jaar. 🙂

   • adriana46 at 13:31

    Precies Hannah, vaak is dat een “koosnaampje”, het klinkt ook veel liever dan dat hij zegt, “die oude taart :-)”die gaat het niet volhouden…. Ik word – gelukkig – ook nog vaak “meis/meisje – genoemd (ook Sarah al gezien 🙁 ). En dan groei je! Zeker als ze (slijmend..) vragen of de vrouw op de foto de vriendin van mijn zoon is. Lol, maar koosnaampjes zijn heerlijk!

    • Hannah at 14:28

     Zo is het maar net, een lief woord op zijn tijd is altijd welkom! En misschien is de opmerking bij de foto niet eens slijmend bedoeld, maar is het gewoon de waarheid!

 2. Hannah at 10:45

  Het zou toch wat zijn als Patrick zou mogen blijven, dan ontploft de boel denk ik.
  Ik snap alleen niet dat Danny het moeilijk zou krijgen als hij Ivan wegstuurd. Ze vergeten dat een “nieuwe” kiest uit die mensen, die de groep het liefst ziet vertrekken.

  • adriana46 at 13:35

   Inderdaad, het is feitelijk een “ramp” als Patrick niet wordt geëlimineerd. Ik probeerde hem zo vaak als Utopiaan toch aardig te vinden. Vaak vond ik hem zielig, zeker het voorval van Vrijdag toen hij heel liefjes vroeg of hij a.u.b. zijn slaapzak mee mocht nemen als hij zijn zwerversbestaan weer op zou nemen. Dan ben ik onderhand geneigd om te kijken of mijn logeerkamer vrij is….. 🙂 Echter die man is erger dan een blad aan de boom bij windkracht 10 . Zo heb je medelijden met hem en zo zou je hem “afmaken”. Een zeer wispelturige enge man. (nee inderdaad, logeerkamer is niet vrij!).

   • Hannah at 14:09

    Ik heb precies hetzelfde Adriana46. Toen Patrick voor het eerst de poort binnen kwam was hij helemaal blij, op een manier dat ik dacht: “Ach gut, wat een lieverd.”
    Maar toen met dat conflict met Colinda, ben ik daar een beetje op terug gekomen. Soms waren zijn gedrag en opmerkingen echt gemeen.
    Nee, voor je logeerkamer kun je beter geen gasten uitnodigen met twee gezichten. 😉

   • David Brigham at 14:15

    Ik hoop naturlijk dat Danny gekozen wordt en dan onverwacht Ivan eruit zet… Wat een heerlijke rel zou dat worden, en met een beetje geluk gaat Wilco dan ook eruit (zie boven, “Dan ga ik zelf wel”!) en zelfs Nicole … Voor zo’n toppie lente-opruiming zit ik graag nog even met Patje opgescheept! 🙂 🙂 Drie-voor-de-prijs-van-één.

    • Therese at 21:33

     David wat een geweldig idee LAAT Patrick maar lekker blijven en Ivan eruit dat wordt een feest uitzending ,helemaal TOP!!!!!!
     En Marjolein ook meteen een reactie op jij schrijft vind ik een goeie de waarzegster zou het toch in haar glazen bol al moeten kunnen Zien.HAHAHAHAH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *