Gabriëlle wil niet meer spreken met Patrick.

Gabriëlle wil niet meer spreken met Patrick.

Zoals bekend was, hebben Gabriëlle en Ivan het magazine een andere vorm gegeven waar Patrick helemaal niet blij mee was. Patrick was toen in staat om een behoorlijk magneet op de laptop te zetten zodat alle bestanden gewist zouden worden. Afgelopen nacht hebben Bjorn en Ivan verder gewerkt aan het magazine van Gabriëlle om het een andere vorm te geven, want zij wil niet meer samen werken met Patrick, ze wil hem niet eens meer spreken.

Vanmorgen vroeg hebben Patrick en Giorgio de laptop ter handen genomen en het magazine weer zo gemaakt dat het een professionele look heeft en zo naar de drukker gestuurd kon worden. Volgens Patrick leek het meer op een soort schoolkrantje en heeft daarom weer alles aangepast naar zijn manier. Later kwam Tineke nog bij Patrick en Giorgio zitten, maar toonde geen interesse in hetgeen wat zij deden. Ook Gaby kwam kijken wat ze aan het doen waren, later ging Gaby naar Gabriëlle om het te vertellen waar ze mee bezig waren. Zou Patrick iets uitlokken richting Ivan, best kans dat Ivan door het lint gaat en zo misschien de kans krijgt om weggestuurd te worden. Patricik en Giorgio hopen Gabriëlle te kunnen overtuigen dat wat Bjorn en Ivan hebben gemaakt niet geschikt was voor de drukker.

Het zou zomaar eens kunnen dat er nu straks twee magazines naar de drukker worden gestuurd, dat zou wel een extra kostenpost worden. Wellicht kan het ook gebeuren dat Gabriëlle uit haar dak schiet Zouden de spanningen hoog oplopen en de bom barsten, de vraag is bij wie. Wat denken jullie, Ivan, Gabriëlle of Patrick, of misschien dat Wilco nog aan te pas komt, dat moeten we nog even afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ladybug at 23:06

  Ben het helemaal met jullie eens. Hoe durft die kwal alles van het magazine van Gabrielle naar zich toe te trekken en als de samenwerking omvalt ( hoe kan het ook anders) stiekum samen met die achterbakse Gio op de laptop de artikelen verandert. Arme Gio, als je niemand meer hebt, behalve Naomi met haar schreeuw stemmetje, hobbel je achter de zwakste schakel aan.Goed dat alles in een cloud is gezet en Gabrielle hulp van normale mensen krijgt en straks haar blad naar de drukker kan sturen. Van mijn part gaat Patje onder een brug en niet bij het Leger des Heils.Dan begint de ellende met hem daar ook weer.Eigen schuld dikke bult. Als Tineke haar plek in Utpia heeft verworven door aan te geven dat ze Patrick weg gaat sturen en iemand anders kiest…dan komt er oorlog vrees ik.

 2. rina at 19:46

  Ik heb net gelezen dat Danny weg is gestemd, alleen snap ik niet dat Gio en Patrick ook op haar hebben gestemd omdat ik dacht dat ze allemaal wel weten dat zij Patrick eruit stemt.
  Weet bijna zeker dat ze Patrick eruit stemt.
  Gerechtigheid hoef ik me niet meer te ergeren aan die jankert.

 3. Yvon Janssen at 14:14

  Ik ben blij dat ik nu eens “aanhangers” heb gevonden en dat ik niet alleen ben in mijn gedachten dat ik die vervelende kwal vaak een klap zou willen verkopen,dank je manon!!

 4. Manon at 14:03

  Wat een vreselijke man die patrick! Laat hem lekker onder een brug gaan slapen en zo min mogelijk contact met mensen hebben.. Ik kan Wilco heel goed begrijpen dat hij Patrick wilde slaan! Ik lees en zie alleen de filmpjes en heb die neiging al, laat staan dat je ermee moet samenwonen! En dan vind hij het gek dat zijn ex geen omgangsregeling wil treffen, nou ik zou mijn kinderen ook zo ver mogelijk bij zo een man vandaan houden! En Giorgio, jij bent net zo slecht, maar ja je moet wat he als je niemand meer over hebt! Smerig mannetje..

 5. harry at 13:59

  Wilco doet niet echt veel fout!! Het is de zielige patrick die de boel verziekt!!!!! bij bijna iedereen. hoop dat als die vrouw mag blijven , ze patrick weg stuurt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Yvon Janssen at 13:34

  Wie zijn hier nu vals,bah bah onze zielige Patrick weer!!ik las zelfs dat hem een bed is aan geboden bij het leger des Heils!!
  Wat ben je toch een vies manneke en die Cio is geen haar beter,of is het nu ook weer Wilco’s schuld!!
  Hoop dat Die vrouw er in blijft,als ze tenminste op die kwal stemt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *