Wordt Danny de winnaar?

Wordt Danny de winnaar?

Het wordt steeds spannender in Utopia. Vandaag wordt bekend wie van de potentiële bewoners mag blijven, Danny of Tinke. Ook Gaby en Nicole hebben erover gesproken

Gaby en Nicole zitten bij Gabriëlle in de woonkamer. Nicole denkt dat Danny gaat blijven en daarmee is het verblijf van Ivan niet zeker. Ik heb juist het gevoel dat niet heel veel op hem gaan stemmen, antwoordt Gaby bedroefd. Ze heeft namelijk een oogje op de nieuwe mannelijke bewoner… Ook zegt ze dat Wilco, Colinda, Ivan en Nicole al niet op Danny gaan stemmen, maar op Tineke. Dat zijn er dus al vier voor Tineke…

Gaby zou het erg jammer vinden als haar droomman Utopia zou moeten verlaten. En Tineke dan? Er komen heus nog wel meerdere typetjes van haar binnen aldus Gaby. Maar wie gaat het worden? We houden je op de hoogte!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 16:03

    Zoals het filmpje dat vanochtend werd geplaatst, liet zien (dat weten de hierboven genoemde dames dus niet) bleek uit het gesprek dat Wilco met Colinda voerde, dat Wilco zichzelf “wegcijfert” in het belang van de groep. Dus Wilco stemt op Danny, met risico dat hij zelf Utopia moet verlaten. Dit siert hem enorm! Mijn respect voor Wilco is gestegen.

    Zelf denk ik dat het veruit het beste is dat Patrick wordt geëlimineerd. Patrick heeft een hele negatieve invloed op de sfeer binnen Utopia. Al zijn excessen, dat wisselvallige in zijn karakter. Het ene moment heb je medelijden met hem en het andere moment dan zou je hem naar de andere wereld wensen.

    Benieuwd welke Visumhouder vanavond mag blijven en dan morgen….. nog spannender: welke Utopiaan moet het terrein verlaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *