Volgens Nicole is de relatie met Ivan goed

Volgens Nicole is de relatie met Ivan goed

Nicole en LauraB zitten op de bank wat te kletsen. Al snel gaat het gesprek over de relatie met Ivan. Na de “break up” hadden de twee het snel bijgelegd. Het zit blijkbaar weer helemaal goed!

Nicole moet er niet aan denken dat Ivan naar huis wordt gestuurd. Het zit nu wel heel erg goed. Ik zou het echt heel erg vinden als hij naar huis moet gaan. Toen ze net een relatie hadden hebben ze gewoon een verkeerde start gemaakt. Maar nu alles weer goed is is het veel leuker, ik merk het aan de manier waarop hij me nu aankijkt en de manier waarop hij me aanraakt en aandacht geeft. Dat is heel anders dan daarvoor. Ivan heeft er gewoon tegen gevochten in zichzelf, tot die niet meer kon!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:38

  Waarom is ze een dom blondje ze is eenmaal gek op die knul dan kan je dat ook zeggen van de vriendin van Giorgio die is ook blond en gaat elke keer weer naar hem toe

 2. anneke at 16:25

  Ivan heeft het goed gemaakt met de hoop dat hij er niet uit gaat omdat hij dan iemand achter laat volgens mij had hij een vermoeden dat er op hem gestemd zal worden en door het goed te maken

 3. Hannah at 15:50

  Natuurlijk hoop ik dat ze de liefde in elkaar kunnen vinden en ik gun ze een fijne relatie…. maar het waren toch heftige issues waarop de relatie de vorige keer spaak liep.
  Ik kijk geen livestreams, maar heb nergens gezien dat dit echt goed is uitgesproken.
  Je komt elkaar daar, na een relatiebreuk, steeds weer tegen, zodat je gevoelens niet op een rijtje krijgt om dingen te verwerken. Omdat je het niet los kan laten, trek je denk ik toch weer naar elkaar toe. Al was het alleen maar voor het “maatjes-gevoel.”
  Of je moet natuurlijk weer snel een ander bed hebben, zoals Colinda.

 4. loek at 15:07

  Ja inderdaad verkeere start. Ze moet gewoon alleen maar luisteren en doen wat hij zegt… in de keuken. . Hup naar de keuken.. bek houden.. niks meer zeggen. Dan heeft ze de relatie Waar naar ze verlangt en bediend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *