Patrick probeert de USB aan Joey te slijten

Patrick probeert de USB aan Joey te slijten

Bekend was dat afgelopen nacht Patrick en Giorgio het magazine weer de vorm hebben gegeven zoals Patrick had gemaakt voor Gabriëlle. Hij wil de USB, waar het exemplaar op staat eigenlijk geven aan Gabriëlle zelf, maar Gabriëlle wil niets meer weten van Patrick. Nu probeert Patrick de USB aan Joey te overhandigen. Joey vraagt of het magazine op de USB helemaal klaar is, Patrick antwoorde, “Ja, het zijn 29 pagina’s en 28 om af te drukken en kortingsbonnen, Giorgio betaald de rest”. Hij zegt ook tegen Joey dat hij geen enkele manier meer ziet om het te overhandigen aan Gabriëlle, maar wat Ivan, Bjorn en Gabriëlle gemaakt hebben, ziet er echt niet uit. Joey zegt tegen Patrick, “Geef mij het sticky (USB) maar, ik ga vanmiddag even kijken wat zij ervan gemaakt heb en dan roep ik ze erbij”. Patrick legt enkele dingen uit aan Joey hoe hij het zou moeten doen, echter vraag Joey weer aan Patrick of hij het niet zelf zou kunnen doen, gewoon doen. Maar Patrick vertelde dat de laptop in gebruik is door een ander en hij wil ook niet dat de boel zou ontploffen, zeker niet omdat morgen de nominatie is. Patrick zegt een aantal keren, “Wat er ook gebeurd, of ik nu weg ga of niet, dit is mijn cadeautje”. Verder sprak Patrick nog over de slechte mensen die hij in zijn leven heeft meegemaakt, maar dat hier ook slechte mensen zitten, sommige hebben geen normen en waarden.

Zal het cadeau geaccepteerd worden of denken we er anders over?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 00:19

    Wat als Patrick morgen weg gaat wat zal het hier rustig worden hebben jullie niets meer te schelden ik mocht Patrick ook niet maar ik zal ook zo worden als ik zo behandeld werd de laatste 3 a 4 maanden na dat Colinda zich met Wilco in zee ging
    Maar dan hebben jullie Chris nog daar werd ook behoorlijk op gekat mag je zeggen van Chris wat je wil maar hij werkt hard maar jammer dat geen geld oplevert maar alleen geld kost en Ivan is ieders vriendje die houd het nog wel een tijdje vol

  2. yvon Janssen at 16:15

    Alweer zo’n achterbaks gedoe van die kwal,onze alleskunner niets heeft hij gepresteerd alleen maar shit!!!
    Raar toch als hij zo’n arm mens is dat hij dat allemaal weet!!ik ben niet arm maar ik ben blij dat ik een laptop en iPad heb,wat hij allemaal doet en weet ,weet ik niet..zwerver????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *