Colinda is verliefd op Wilco

Colinda is verliefd op Wilco

Laura is wel benieuwd hoe het er nou precies voorstaat. Is Colinda echt verliefd? Laura gaat het gesprek aan om daar achter te komen…

De dames zitten gezellig te kletsen onder het genot van een drankje. Er wordt van alles besproken zoals carnaval wat ook in Utopia plaats zal vinden. Totdat Laura over Wilco begint, ze wil toch wel eens wat meer weten, hoe zit het nou. Ben je verliefd? Colinda antwoordt kort maar krachtig JA. Volgens Colinda is Wilco wel een goede man voor haar. Hij is lief, grappig en geeft op een prettige manier aandacht. Er is wat intimiteit maar het is nog niet all the way gegaan. Laura hoort het verhaal van Colinda aan en is blij voor haar mede bewoner. Ze vindt de twee ook een leuk stel, het is alleen jammer dat Patrick voor negativiteit in de groep zorgt. Maar voegt ze eraan toe, jullie moeten er niets van aan trekken en lekker jullie eigen ding doen. Colinda is dus verliefd, maar Wilco ook? Ivan heeft eerder een gesprek gehad met hem en vroeg of hij verliefd was. Wilco zei toen niet per definitie ja, maar wel dat ze een leuk speeltje is. Of zou het gewoon stoere mannen praat onderling zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Linda at 18:01

  Victoria .. in Utopia krijgt ze tenminste nog een kerel mee. als ze strakjes weer in de “echte” wereld zit kan ze het shake met kerels .. en wat krijgt ze dan mee.. allemaal losertjes wilco de kabouter. Patrick de zwerver.. drama Queen. en Mark.. het mismaakte geval.. foei foei…vind dat zo een vieze vrouw echt een afgelikte boterham die Colinda alles pakken wat je kan krijgen …

 2. victoria at 13:45

  Alwéér verliefd? Eerst Mark, toen Patrick en nu Wilco. Wie volgt? Die uitgedroogde mossel denkt dat iedereen haar leuk vind. Op haar vette harige hoofd kan Wilco zó een patatje bakken. Ook een speeltje.. Wat zullen ze thuis trots zijn op moeder Colinda. Walgelijk mens. Utopia is voor haar slechts een ‘afwerkplek’.

 3. talleke at 09:51

  alweeer verliefd ??? er is dan niet veel voor nodig bij die col tijd dat ze ook vertrekt neem dan meteen gio naoma en wilco mee. dank u wel

 4. lena at 01:25

  Ik hoop inderdaad dat het een speeltje voor wilco is. Want dat verdient ze. Eerst verliefd op mark dan patrick en nu wilco. Hoe makkelijk kun je zijn. Daarbij is hij sowieso duidelijk geweest tegen haar. Hij heeft geen gevoelens dat weet ze. Dus ze vraagt erom.

 5. anneke g at 00:09

  Laura is raar bezig zo zegt ze dit over Patrick en zo praat ze met Patrick mee
  En dan de reactie van Wilco hij noemt haar een speeltje komt hem soms goed uit denk

  • adriana46 at 00:18

   Tja ik weet ook niet wat ik er van denken moet. Soms denk ik dat de gevoelens van Wilco echt zijn. Vaak denk ik ook dat hij enkel om Patrick te triggeren Colinda benaderd heeft. En dat hij zijn gevoelens naar Colinda toe “speelt”. Colinda’s gedrag keur ik absoluut niet goed, maar dan te horen dat Wilco tegen Joey zegt “dat ze wel een leuk speeltje is”, tja dat is alarmerend.

   Ik denk niet dat wij ons vrouwen als een speeltje willen laten gebruiken!
   Stoere mannenpraat onder elkaar? Mogelijk, maar wie kan mij vertellen wat voor charme offensief die kabouter voor een dame heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *