Patrick en Colinda in conflict over slaapplekken

Patrick en Colinda in conflict over slaapplekken

Je zou denken dat na een relatiebreuk de conflicten wat minder worden. Het was een tijdje relatief rustig maar gisterenavond hebben Patrick en Colinda nog een conflict gehad. Dit keer ging het om de nieuwe indeling voor de slaapkamers.

LauraB en Joey zitten ook bij het gesprek om het zo soepel mogelijk te laten verlopen. We vallen midden in het gesprek, LauraB legt nog eens uit wat Colinda probeert te overleggen. Ze wil niet op een kamer liggen waar Patrick ook ligt. Doe je ding zegt Patrick tegen Colinda. Ik heb je al op de korrel en weet precies wat je aan het doen bent. Dus doe je ding en ik wil niet eens met jou op een kamer. Dan zijn we het daar over eens antwoordt Colinda, maar dan moet er toch een oplossing gevonden worden. Volgens Patrick zoekt ze problemen die er niet zijn. Dit was gewoon voor de zekerheid benadrukt Colinda. Geen wetten en geen regels zegt Patrick, ik ga liggen waar ik wil liggen dusseh… Joey grapt we waren zo dichtbij… En Colinda zegt nou als jij naast mij komt liggen voorspel ik toch andere dingen. Gaan we dreigen vraagt Patrick. Nee antwoordt Colinda, het is geen dreigen ik voorspel. Ik ben een vrouw van een woord. Dat ben je absoluut niet aldus Patrick, daar ben ik inmiddels wel achter. Heeft Boeddha tot je gesproken vraagt Colinda. Waar ben je mee bezig reageert Patrick verontwaardigd. Ik weet niet waar dit vandaan komt. Nu is het mijn tijd benadrukt Colinda en Patrick zegt je doet maar, shine zou ik zeggen. Daar ben ik allang mee bezig antwoordt Colinda. Patrick zegt dat hij wel weet waar het om gaat, maar het gaat niet werken. Niks werkt bij jou merkt Colinda cynisch op. Ivan probeert het wat te verduidelijken, ze probeert alleen maar te zeggen dat het niet zo handig is als jullie samen op een kamer liggen. Patrick zegt toch duidelijk te zijn, hij wil het niet. Hij weet precies wat er gaande is, is inmiddels los en weet wat er speelt. I don’t care op dat gebied, ik weet wat ik hier kom doen en dat ga ik doen. Er zijn meer mensen dan alleen maar Colinda.

Echter blijven de twee tegen elkaar doorgaan. Colinda is er helemaal klaar mee, ze gaat haar mond niet meer houden zegt ze tegen Patrick. Ook al loop je dan zo dominant rond. Ik dominant vraagt Patrick verbaasd. Ja zegt Colinda. Volgens Patrick ziet ze spoken in haar hoofd. Ohh ja? wie loopt er hier bij een psych volgens mij jij en ik niet kaatst Colinda terug. Daarna loopt ze vervolgens naar de slaapkamer en gaat op bed zitten. Naomi troost haar wat en Laura komt later vragen wat er gebeurd is. Ook LauraB gaat het gesprek met ze aan, Patrick loopt maar uit te dagen. Dit moet hij niet doen aldus Colinda. Anders ligt hij straks onder de grond hoor! Volgens Laura moet Colinda niet meer reageren, je voedt hem dan alleen maar. Hij voelt zich dan de koning, dat is het niet waard… Benieuwd hoe het verder verliep? Bekijk onderstaand filmpje dan even terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anthony at 11:12

  Gewoon Colinda en Wilco er uit dan is de balance en de rust
  en dan krijg je een Utopia zo als het bedoeld is
  Al die mensen die nog steeds roepen dat het aan Patrick ligt het wordt tijdt dat die oogkleppen die al maanden niet bij sommige afgedaan zijn
  Eindelijk eens verwijderd worden

  Ongelofelijk ik heb nog mooi zo’n oude met oogkleppen op gezien ja wel een een of twee met oogkleppen Op maar zoveel als het er nu zijn

  Dat begin allemaal van af dag 2 dat Wilco binnen kwam

  En voor de mensen die het er niet mee eens zijn kijk maar van af die periode terug dan zal je zien dat ik gelijk he

  Gr Anthony

 2. rina at 14:25

  Nou Anna ik ben het niet met je eens. Ik heb het gesprek van Patrick gezien met de Boedist en het enige wat hij steeds maar zei Ik ben zo gek op die vrouw ik hou zo van haar nog nooit van zo’n vrouw gehouden kan haar niet vergeten, ze is zo lief en weet ik wat nog meer.
  Maar beelden laten heel wat anders zien alleen haar uitmaken voor alles en nog wat. Dus!!!!!!

 3. anna at 13:33

  Colinda zou haar kop eens moeten houden wie is er nu dominant? en onder de grond liggen Patrick wat een spiritueel mens is ze toch neppert! en andere zouden ook eens verstandig zijn om zich niet te laten misleiden door haar….neem haar niet zo in de verdediging daar profiteerd ze van!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *