Laura en Laura over Ivan

Laura en Laura over Ivan

Gisterenavond was het nog lang onrustig in Utopia, de indeling van de slaapplekken werd nog veel besproken. Zo ook Laura en Laura, ze bespreken buiten bijzondere uitspraken die Wilco gedaan zou hebben…

De dames gaan op het wel bekende bankje zitten waar de dames wel meer kletsen. LauraB zegt tegen Laura dat Ivan waarschijnlijk boven gaat liggen. Ja oprotten hoor is het heldere antwoordt van Laura. Dat gebeurd niet en als dat wel gebeurd ga ik naar beneden. Ik heb al één snurker in mijn kamer, dat hoeft voor mij niet. Ach ik ga er ook niet te veel over zeggen gaat LauraB verder, hij noemt dit nou de wip kamer. Ohh nee hij is de heilige maagd maria merkt Laura op, alsjeblieft zeg! Er moet een apart dingetje komen voor als mensen samen slapen én wippen aldus LauraB. Dus wat hij doet dat maakt niet uit. Laura zegt sarcastisch nee hij doet niks onder de dekens, en heeft ook nooit iets onder de douche gedaan… Dit zijn politiek correcte antwoorden. LauraB snapt het probleem niet zo, als mensen verliefd zijn en lekker effe seks willen hebben, natuurlijk niet heel de dag door maar dan moet dat toch gewoon kunnen?! Je moet er wel een klein beetje rekening mee houden dat het niet urenlang is. Daarom heb ik Naomi gisteren ook aangesproken. Laura noemt dit nep, wat hij zegt is nep. Dat snap ik zegt LauraB, hij heeft seks onder de douche gehad en de rest zal ik mijn mond niet over open trekken maareh… Doet toch eens normaal, Laura geeft aan dat ze niet blij zou zijn als Ivan bij haar op de kamer komt. Dan gaat hij maar lekker buiten slapen of bij Chris zegt LauraB daar kan hij het ook goed mee vinden. Hij wil niet bij ons omdat we seks hebben. En als hij ziet dat we seks hebben gaat hij onder Joey zijn voet kriebelen. Echt zegt Laura verontwaardigd, ik kan niet tegen zulke neppe mensen. Dit is zo politiek correct antwoord, doen alsof je het erg vind maar vervolgens doe je het zelf ook. Bla Bla Bla. Hier gaat mijn bloed van stijgen omdat het zulke neppe schijnheilige mensen zijn he ohh! Als hij boven op mijn kamer komt, dat ontploft! Je hebt gewoon geen recht van spreken als je het zelf ook hebt gedaan. Nee antwoordt LauraB, als Gaby nou tegenover mij zou liggen zou ik er rekening mee houden. We zullen wel zien hoe dat het loopt. Ik hou mijn mond niet he, dat weet je benadruk Laura. Ik sta er versteld van hoe nep je kunt doen, dat is toch niet eerlijk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Toke at 23:27

  Vanaf dag 1 had ik al een hekel aan LauraB, en het wordt met de dag erger. Als ik alleen die rotstem al hoor, en dan dat arrogante hoofd erbij, wat ook nog eens een keer bruiner en bruiner wordt. Ik hoop zo dat zij er uit wordt gestemd. O bah,, laat ze aub weggaan uit Utopia, misschien dat ik het dan weer een beetje leuker ga vinden. Vraagje: mag Isa weer terug, zij was de eerlijkheid zelve en wat hebben ze haar het vuur aan de schenen gelegd.

 2. lena at 12:22

  Tijd van het roddeluur is aangebroken van de twee laura.s.. nou laura even een correctie hij heeft het in het begin inderdaad gedaan. Heeft hij ook toegegeven. Maar dat was ook de reden waarom hij niet meer naast nicolle wilde slapen. Omdat het programma dan alleen nog over wippende kippen ging. En hij wilde niemand veroordelen, maar wil er niet bij liggen. Laura heeft zoon grote hekel aan ivan. Maar durft niks in zijn gezicht te zeggen. Dus wie is dan achterbaks. De twee laura,s zelf. Ivan zegt tenminste waar het op staat. Zij doen alleen opsteuken en roddelen. Die laura is echt zo smerig. Met haar grote bek. Walgelijk.

 3. rina at 11:00

  Er zijn gewoon geen normen en waarden meer in Utopia.
  En de dames blijven maar roddelen .
  Laura B is mij ban haar voetstuk gevallen had dit nooit van haar verwacht.
  En Iwan vind ik een Goeie vent en Nicole een fijne meid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *