Lui lekker land Utopia

Lui lekker land Utopia

De bewoners hebben vandaag uitgeslapen, het lijkt wel een lui lekker land! De meeste bewoners hebben op de vide geslapen. Patrick heeft namelijk op de bank geslapen… Rond 10:30 werd Laura door de regie naar de zenderkamer geroepen. Zuchtend en kreunend kleed ze zich aan om vervolgens met de regie te babbelen. Tijd om met zijn allen op te staan? De enige die er vroeg uit was was Gio die de koeien verzorgde. Echter is hij snel weer terug in bedje gekropen. Wilco daarin tegen is wel druk bezig en zaagt wat hout. Na de oproep voor Laura ontwaakt de rest langzaamaan ook. Hoe hebben de bewoners hun eerste nacht doorgebracht op hun nieuwe slaapplek? Gaby en Mark bespreken hun nachtrust. Mark heeft slecht geslapen op de vide, je hoort er alles. Maar ook is het er erg warm. Ivan laat lachend het luchtalarm afgaan, om 12:00 zullen de presentaties plaats vinden… Wat zal de dag nog meer brengen?

patrick op de  bank slapen

Opstaan in Utopia

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *