Presentaties van de duo’s

Presentaties van de duo’s

Tijd voor de presentaties, de week van Ivan zit er weer op. Wie is het beste duo en heeft het beste product gemaakt? Ivan zal vandaag de winnaar bekend maken. Ivan heet iedereen van harte welkom, is enthousiast en is benieuwd wat de bewoners te vertellen hebben. Hieronder hebben we alles voor je op een rijtje gezet. Uiteraard kun je de presentaties ook nog terug kijken per video.

Chris en Nicole
Chris en Nicole starten als eerste met hun presentatie, ze gaan het podium op.We willen gebruik maken van de producten die hier al aanwezig zijn, begint Chris. Nicole vult aan dat ze er aan gedacht hebben om een product te maken wat ze de rest van het jaar kunnen gebruiken. Tot het einde van het jaar willen ze graag een versmarkt organiseren. Ze hebben de afgelopen week geëxperimenteerd in het maken van eigen producten. Zo hebben ze zelf yoghurt, verschillende soorten vla en een  super gezonde smoothie gemaakt van tarwe gras. Chris legt nog wat uit over de versmarkt. Alles moet duurzaam zijn, het wordt een platform voor diverse groenten en andere producten. Uiteraard mogen de bewoners de gemaakte producten proeven.

Gio en Laura
Laura vertelt dat ze voor verse en eerlijke producten staan. We zitten nog aan een touw verbonden, we kunnen niet zonder elkaar. Gio vult Laura aan. Samen zijn willen wij voortzetten, we zijn al een tijdje samen in Utopia. We zijn van de eerlijke producten. Verse producten zijn beter voor het lichaam. Vervolgens wordt de laptop erbij gehaald en er wordt een appelboom laten zien. Deze appelboom staat in Urk en via locale ondernemers willen we verse en eerlijke producten verzamelen en in een kratje samenbrengen. Ook hebben de twee plannen om vlees te verkopen via boer John. Ook de dieren zijn belangrijk, het wordt duidelijk dat de twee de groene en gezonde maar vooral eerlijke kant op willen. Beide hebben een fijne samenwerking gehad.

Laura, Naomi – Bjorn en Joey
Ze zijn sinds gisteren bij elkaar om voortaan samen te werken. Ivan heeft hier zijn goedkeuring voor gegeven. Joey vertelt dat hij al bezig was (samen met Bjorn) om interieur artikelen te maken. Zo hebben ze o.a. fotolijstjes gemaakt. Het is hergebruikt wat wij een tweede leven willen geven vult Bjorn aan. Wij hebben van niks leuke dingen gemaakt voor in huis. We kwamen de concurrentiestrijd tegen doelend op Naomi en Laura. Daarom hebben we besloten samen te werken en zo een interieurlijn neer te zetten.

Colinda en Gaby
De dames zijn bezig geweest met producten die bij de wellness van Colinda kunnen passen. Zo hebben ze crèmes en lotions gemaakt maar ook tonics. Volgens Colinda is het op alle soorten huidtypen te gebruiken. De producten zijn 100% natuurlijk, ingrediënten blijven geheim. Wel mogen de bewoners de gemaakte producten uitproberen.

Wilco en Mark
Wilco vertelt dat ze een koelelement hebben ontwikkeld. Dit om de slaaprust in Utopia te kunnen garanderen, je kunt niet altijd even goed slapen los van de “bang bang room”. Het koelelement kan in de vriezer gedaan worden en vervolgens achter een ventilator geplaatst worden. Een duurzame arico voor in de z omer dus!

Ook hebben de heren nog iets anders bedacht, het waxinelichthouder-gooi-spel. Dit naar aanleiding van wat er in 2010 plaats vond. Iemand gooide een waxine lichtje naar de gouden koets en kreeg 1,5 jaar gevangenisstraf. Het is een soort dartspel maar dan worden er pijlen gegooid op een getekende gouden koets. Het maximale aantal punten wat behaald kan worden is 2010. Mark doet demonstreert het spelletje.

Gabriëlle en Patrick
Dit duo heeft een Utopia magazine ontwikkeld. Het is een positief blad over hoe kan het ook anders Utopia. Er staan verschillende dingen in zoals interviews. Zo kom je naast de live streams nog meer te weten over de bewoners. Het magazine zal via de webshop verkocht gaan worden maar ook via de Utopia markten.

Wie is de winnaar? En hoe ziet de verrassing avond eruit?
Ivan vertelt alles goed bijgehouden te hebben en heeft punten gegeven aan ieder duo. Deze gaat hij optellen, ook mogen de bewoners zelf stemmen en één stem uitbrengen op hun favoriete product / duo.

Chris en Nicole geven 1 stem aan: Gaby en Colinda
Gio en Laura geven 1 stem aan: Patrick en Gabriëlle Joey, Naomi, LauraB en Bjorn geven 1 stem aan: Gaby en Colinda
Colinda en Gaby geven 1 stem aan: Nicole en Chris
Wilco en Mark geven 1 stem aan: Gaby en Colinda
Gabriëlle en Patrick geven 1 stem aan: Nicole en Chris

Ivan daarna weer aan het woord, hij vond het leuk om te doen en hoopt dit vol te kunnen houden. Dank jullie wel voor jullie medewerking, iedereen heeft applaus verdient. Daarna gaat Ivan zijn punten bekend maken en geeft iedereen feedback mee

Colinda Gaby 79 punten plus 3 stemmen is 82 punten in totaal
Chris en Nicole 79 punten plus 2 stemmen is 81 punten in totaal
Gabriele patrick 79 plus 1 stem is 80 stemmen in totaalJoey, Naomi Laurab en Bjorn 77 punten
Mark en Wilco 76 punten
Gio en Laura 56 punten

Dat maakt Gaby en Colinda de winnaar van dit experiment, zij verdienen 150 euro om hun product verder te ontwikkelen, gefeliciteerd! De verrassingsavond wordt bekend gemaakt het start om 20:00. Er komt een lounge met een oostelijk thema. Er komen 3 buikdanseressen en geven een workshop. Ook komt er nog iemand die henna tatoeages komt zetten. Ook zullen er hapjes zijn en er is iemand die met touw gaat epileren. LauraB bedankt Ivan voor zijn goede inzet en Ivan vond het ook leuk om te doen.

Presentatie Chris en Nicole

Groene producten Chris en Nicole

Producten in een kratje door Gio en Laura

Producten in een kratje door Gio en Laura

Presentatie interieurlijn Bjorn, Joey - Naomi en LauraB

Presentatie interieurlijn Bjorn, Joey – Naomi en LauraB

Producten voor de wellness - Colinda en Gaby

Producten voor de wellness – Colinda en Gaby

Presentatie Chris en Wilco

Presentatie Wilco en Mark – Duurzame airco

Waxinehouder gooi spel

Het waxinehouder gooi spel

Presentatie Gabriëlle en Patrick

Presentatie van Gabriëlle en Patrick. Het Utopia magazine

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Druif at 16:42

  Het hele programma is een flop ,waardeloos enz. Het eerste jaar ging het nog een beetje, maar nu kunnen ze beter stoppen op hun laagte punt . Want dieper kunnen ze niet zinken.
  Ze kunnen er beter asielzoekers in laten wonen,wat zullen die het als een rijkdom ervaren, ruimte, eten,en ze kunnen zich misschien nuttig maken , beter als die konijnen (enkele uitgezonderd)

 2. anneke at 15:29

  Wat een volwassen uitvindingen hoe kom je erop eerder hoe verzin je het wat een kinder achtige dingen salaries maken vanaf internet versprodukten zo van het internet ze hadden beter het geld in de pot kunnen houden, maar valt mee dat Patrick en Gabrielle punten kregen

 3. Druif at 15:24

  Laura met haar grote waffel heeft toch helemaal nergens aan mee gedaan , waarom staat ze te pronken met een kistje met eerlijke producten? En waarom mag ze punten geven .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *