Naomi wil een HNA avond organiseren

Naomi wil een HNA avond organiseren

Naomi heeft een spierziekte dit heeft ze een tijdje geleden aan alle bewoners vertelt. Hierdoor raakt ze snel vermoeid en heeft zo nu en dan ook pijn in haar lichaam. Ze heeft besloten om iets te gaan doen zodat ze deze vervelende ziekte onder de aandacht kan rijgen.

Naomi heeft de spierziekte HNA en heeft vandaag een aantal lotgenoten op bezoek. Samen praten ze over deze ziekte en wisselen ervaringen uit. Naomi komt al snel met een idee en wil een avond organiseren waarbij haar lotgenoten ook hun  zegje kunnen doen. Ook vertelt Naomi zelf nog dat ze 2,5 jaar in het ziekenhuis geweest is voor haar ziekte. Het doel van deze voorlichting is hoeveel kansen mensen nog hebben ondanks HNA. Het gezelschap sluit zich voorledig bij Naomi aan. En bespreken vervolgens het programma door. Binnenkort kunnen we dus een informatie avond verwachten. Mooi initiatief van Naomi toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anonymous91 at 10:50

    TOP IDEE!!!!!! Naomi, ik vind jou de enigste leuke inwoner van utopia en ja jij weet hoe er over jou wordt gesproken ook van buitenaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *