Naomi wil Gio een valentijn cadeau geven

Naomi wil Gio een valentijn cadeau geven

Valentijnsdag is over een week alweer, Naomi wil haar “vriendje” Gio verrassen en roept de hulp in van LauraB.

Naomi zegt tegen LauraB dat ze ook iets voor valentijn wilde doen, maar ze weet niet zo goed wat. Gio houdt van lekker eten, alleen we kunnen natuurlijk niet even weg om even lekker uit eten te gaan. Dus ik dacht misschien is het leuk om hier zo’n kok uit te nodigen die dan zo gek gaat koken. Met vuur en weet ik veel wat. En dat we dan ergens een mooi plekje hebben. Zal ik dat voor jullie regelen vraagt LauraB enthousiast. Dat is toch super leuk vraagt Naomi. Ja antwoordt LauraB, dat is super leuk! En dan doe ik er ook nog een leuke kaartje bij met fijne Valentijnsdag of zo. Het hoeft ook niet te romantisch en zo. Nee zegt LauraB je hoeft er dan niet zo’n grote lading aan te geven en zo. Maar ik wil je wel mee helpen als je dat wilt benadrukt LauraB nog maar een keer. Naomi zou dat graag willen en LauraB voegt eraan toe dat ze het erg leuk vind om dates voor anderen te regelen. Dat heb ik bij Lot en Lau ook gedaan, als je het voor jezelf te groot gaat maken dan… snap je wat ik bedoel? Ja dat snap ik antwoordt Naomi. En LauraB vertelt wat ze dan voor haar wil regelen, ik wil het leuk aankleden. Alsof jullie echt uit eten zijn! Ja dat vind ik leuk zegt Naomi, nu wil ik een keer iets voor hem doen. Wat voor eten wil je dan vraagt LauraB. Naomi vertelt dat ze aan sushi zat te denken, maar het kan ook andere gerechtjes een beetje met vuur en zo. LauraB zegt regel lekker wat je leuk vindt en dan zorg ik voor een leuk plaatsje. We kunnen onder de vide een leuk hoekje maken, ik kleed het gezellig voor je aan. Dan zorgt Jo dat Gio uit de buurt blijft en tut jij het een beetje op. Ik ga proberen het geheim te houden zegt Naomi. Natuurlijk moet je dat doen zegt LauraB. Het is gewoon omdat hij lief voor je is en jullie het samen gezellig hebben. LauraB vraagt zich af of ze ook iets voor Valentijnsdag moet gaan doen. Naomi vindt van wel, maar ze moet het natuurlijk zelf weten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Denise at 02:13

  Tuurlijk hoppa,en maar met geld smijten daar! Het is in de verste verte niet het utopia van verleden jaar meer.zo wil ik ook wel me tijd verdoen daar..En laat die NAOMI er maar uitgestempt worden als haar cadeau, voor wat ze bij isabella geflikt hebt!Ze heeft isabella er alleen maar uitgestempt,omdat ze gek en verliefd was op gio.Denk ook dat ze daarom in utopia wou..En van dat soort (terwijl ze niet een normale eerlijk andw kon geven na isabella toe)mag ze van mij eruit..stiekum achterbaks meisje bah bah.leg nu ook alleen maar tewippen en achter gio aanlopen..tjonge wat een blaag zeg.foeiii!!

 2. anneke at 11:31

  Ik vraag me nog steeds at hoe hun aan geld komen als het elke keer in de min is en na de markt is er wel geld binnen gekomen maar onder tussen hebben ze weer voor duizende euro’s geld besteed en veel geld boodschappen gedaan maar er wordt niet veel gemaakt ik Zie ze alleen in en om het huis dingen maken maar daar haal je geen binnen
  Weet iemand wat Patrick aan het maken is in zijn hok zag iets met hout leek wel een achterkant van een bed

 3. Willy at 09:50

  Waar word DAT weer van betaald,mag wat kosten allemaal. Nog even dan is er alleen water en brood.Ga maar eens wat verdienen,ze willen wel? Maar een aantal denken dat de euros aan de bomen groeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *