De verrassing avond georganiseerd door Ivan

De verrassing avond georganiseerd door Ivan

Topi van de week Ivan heeft na afronding van zijn experiment nog een verrassing voor de bewoners. Een heuse verrassing avond om de creatieve week af te sluiten.

Er zijn onder andere buikdanseressen die een workshop komen geven voor de vrouwen maar ook de mannen mogen mee doen. De avond is nog completer door het oosterse eten. Verschillende lekkere gerechten zijn geregeld door Ivan. Maar ook de waterpijpen worden tevoorschijn gehaald. Ook Gabriëlle vind de waterpijpen heel interessant. Ze heeft er thuis een maar weet niet hoe het werkt. En vraagt ze aan de mevrouw of je er high van wordt. Nee is het antwoord, het is enkel een smaakje. Gabriëlle vind dat wel jammer… Ook kunnen de bewoners geëpileerd worden door middel van touw en henna tatoeages kunnen gezet worden. De bewoners zijn erg enthousiast en hebben er helemaal zin in. Het beloofd dan ook een gezellige maar vooral leuke avond te worden!

Regelmatig zullen we hier dan ook nieuwe filmpjes toevoegen zodat je niets hoeft te missen! Kom je regelmatig even terug?

Ivan danst mee

Ivan danst gezellig met een buikdanseres

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:36

    Het is misschien wel weer afgezaagd en wat dorina zegt waar doen ze het van wat ik al eeder schreef volgens mij krijgen ze elke maand geld van J de Mol het kan niet anders want anders kan je niet zo leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *