Wat er vannacht allemaal gebeurde

Wat er vannacht allemaal gebeurde

Het bleef gisteren nog lang gezellig, voor de meeste dan. Benieuwd hoe de avond verlopen is? We hebben een aantal filmpjes voor je op een rijtje gezet. Zo ben je weer helemaal op de hoogte.
Er werd over van alles gesproken zoals het verblijf in Utopia. Gio en Joey lijken een beetje te twijfelen. Ook waren er wat lichamelijke activiteiten waar sommige wat last van hadden. Patrick had daardoor een geweldig humeur. LauraB probeerde hem rustig te maken wat niet echt het gewenste effect had. Uiteindelijk moesten de  twee naar de zenderkamer komen na terugkomst was Patrick nog steeds boos en besloot uiteindelijk maar in de schuur te slapen. Wat zal de dag nog meer gaan brengen? Zoals we gewend zijn zullen de bewoners lekker uitslapen, het is immers weekend. Goedemorgen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ellis at 13:27

    Toe maar…pees kamertje! Het is een grote h….bende daar.Die mensen zijn al het besef van de werkelijkheid kwijt. Heb medelijden met ze als ze straks hun familie en vrienden weer onder ogen moeten komen. Voer voor psychiaters! Hoe kan men nog serieus genomen worden?

  2. anneke at 11:44

    Het zal wel weer over Wilco en Colinda gaan
    Wat ze een keer moeten doen om de andere bewoners eens rust te geven en een nachtje lekker slapen een maand geheel onthouding of maak anders een peeskamer zover mogelijk waar niemand last van heeft en dan nog geluids dicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *