De voetbalclinic van Bjorn

De voetbalclinic van Bjorn

Vandaag vindt de voetbalclinic georganiseerd door Bjorn plaats. Weleenswaar zonder grasmat waar hij eerder om vroeg en geen goedkeuring voor kreeg. Hij is dan ook druk bezig met de voorbereidingen.

Zo moet er schoongemaakt worden want de kids komen al snel. Gio helpt hem een handje. Alles moet goed zijn, zodat er veel mensen zullen komen en zo wellicht vaker voetbalclinics zullen volgen. Bjorn wil graag kunstgras, maar hij moet eerst bewijzen aan de overige bewoners of het echt wel de moeite waard is. En uiteraard moet het ook winstgevend zijn!  Zal het een succes worden? We houden het in de gaten voor je!

Later zullen we filmpjes plaatsen, kom je regelmatig even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *