De vriezer challenge

De vriezer challenge

Weer een keer iets anders dan ruzie in Utopia, een vriezer challenge! Mark, Patrick en Ivan staan bij de vriezer en bedenken al snel een wedstrijdje…

Chris, Ivan, Mark en Patrick staan rond de vriezer. Patrick is wel benieuwd hoeveel mensen erin passen. Mark antwoordt 3 Wilco’s, 2 Ivan’s en…. 1 Gabriëlle voegt Chris eraan toe. Als je hem in stukken snijdt 4 Wilco’s gaat Patrick verder. Ja maar dan moet je het eerst uit laten lekken aldus sarcastische Mark. Patrick moet ergens aan denken en deelt dat ook even. Het doet me denken aan de man van 100 die uit het raam sprong en verdween. Chris antwoordt ohh nou die ken ik niet… Vervolgens wordt de temperatuur gevoeld en Chris merkt op dat er mooi boontjes ingevroren kan worden en eigen gemaakte producten. Patrick onderbreekt Chris met zijn plannen want hij heeft een “beter idee”. Zullen we een wedstrijdje doen wie het het langste volhoudt? Chris wenst de heren veel succes en loopt weg, het is blijkbaar niks voor de tuinman. De andere heren hebben er wel oren naar en Mark roept Wilco er ook even bij. Echter is Wilco druk bezig en Mark schreeuwt dat ze een test willen doen wie het langste in de vriezer kan zitten. Wilco antwoordt het is geen speelgoed he jongens! Patrick is bang dat hij op een gegeven moment geen zuurstof meer heeft. Uiteindelijk gaat hij erin liggen en Gaby en Naomi gaan er bovenop zitten. Gio vindt het onverantwoordelijk en Wilco zegt dat het wel even vol te houden is, maar het geen goed plan is en er niet aan mee te doen. Na 10 minuten besluiten de heren Patrick maar uit de vriezer te halen. Volgens Patrick is het niet moeilijk, je gaat steeds langzamer ademen en wordt helemaal zen. Buiten is het kouder hoor! Maar of Mark en Ivan nog zullen volgen is een tweede…

Vriezer Challenge

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  • adriana46 at 00:37

   Precies Anneke g, ik dacht direct hetzelfde! Een levensgevaarlijk spel, zeker als ze dat als een challenge gaan zien. Een wedstrijd hiervan te maken is véél te gevaarlijk. Dan ook dient de zenderkamer in te grijpen wat dit is spelen met je gezondheid, wat zeg ik… dat is spelen met je leven.
   De tien minuten van Patrick vind ik al onverantwoord. Het is dubbel op: en een zuurstofgebrek … en … de vrieskou. En ook zou dit nooit een eerlijke “challenge” zijn, want wilco is dan formaat “dwerg 😉 “, de andere zijn langer, dus Wilco heeft meer omgevisngszuurstof (dus kan ook langer “overleven”, dan de overige inwoners die allen langer zijn.

   Maar je zal maar door dit gebeuren bewusteloos raken (coma), dan klop je niet meer en dan wordt het 1-1-2 bellen.

   Sorry Utopia kindjes: dit gaat te ver, ander spelletje graag, want met dit spel, wordt het een echt “doktertjes spel”.

   Even wil ik dan Wilco voor het eerst eens roemen, dat hij precies bewoordt wat het is:
   ” het is geen speelgoed he jongens! “. Precies Wilco, de vriezer is geen speelgoed en je leven eveneens niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *