Gabriëlle over prototype Utopia magazine

Gabriëlle over prototype Utopia magazine

Eerder lieten we al kort en bondig weten dat er een prototype van Utopia magazine gearriveerd is. Ben je benieuwd wat er allemaal nog veranderd moet worden? Lees hier dan wat Gabriëlle van het prototype van Utopia magazine vindt.

Zodra Gabriëlle het prototype van haar magazine uit de brievenbus gevist heeft laat ze het aan verschillende bewoners zien. Ook Ivan krijgt het magazine onder zijn neus. Al snel geeft hij zijn mening erover. Wat zie je hier? Wat is dit? Die achtergrond moet echt anders! En weer vallen die teksten erbuiten aldus kritische Ivan. Gabriëlle benadrukt wel dat het een prototype is dus er moet nog van alles vernaderd worden. Wel vraagt ze Ivan om raad, moet ik op de cover? Natuurlijk roepen Ivan en Bjorn die er inmiddels ook bij is komen staan. Het is jouw magazine voegt Ivan eraan toe. Gabriëlle bedankt haar mede bewoner voor zijn mening en gaat de loods in. Daar gaat ze op zoek naar Patrick aldaar laat ze het magazine ook zien. Patrick is erg tevreden van het geen wat hij voor zich heeft. Echter denkt Gabriëlle er anders over. Het is echt een eyeopener, de blokken en de opmaak kunnen we echt nog wel veranderen. En er moet ook nog veel veranderd worden aldus de kritische redacteur. Hij is f*cking vet antwoordt Patrick, we zijn op de goede weg! Vanavond gaan de twee weer zitten om te vergaderen, maar ook gaan ze de mening van hun mede bewoners vragen. Wordt vast en zeker vervolgd!

Prototype Utopia magazine

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *