wederom irritaties over de laptop

wederom irritaties over de laptop

Wederom waren er irritaties rondom de laptop, er zijn er maar 2 en 15 bewoners. Dan is het best moeilijk om deze te bemachtigen. Bjorn en Colinda praten kort over hun irritaties.

Terwijl de twee op de bank zitten zegt Colinda dat ze vanmorgen de computer gevraagd heeft aan Gio. Nee antwoordde hij, hij had hem nodig. En daarna moet Ivan er gebruik van maken. En dan zit ik hier liggen zij heel de tijd te rollenbollen! De computer staat er vervolgens naast maar ik krijg hem niet. Ondertussen heeft Mark hem gepakt, want die pakt hem gewoon. Nu heeft Mark hem dus en ben ik al 3 dagen bezig om een computer in handen te krijgen. Ik maak me er ook maar niet meer druk om, dan maar geen horeca, dat is dan maar zo. Bjorn kan zich er helemaal in vinden. Maar hij heeft de afgelopen tijd wel gemerkt dat je niet moet vragen maar het gewoon moet doen. Wie weet vindt Bjorn het niet zo erg dat Gio de laptop heeft en gebruikt (als hij klaar is met rollebollen) Hij moet namelijk binnen 2 dagen alle oneffenheden rondom de markt weg werken. 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:17

    Colinda schaf zelf een aan kan je er mee spelen wanneer je wil hem hoef je de andere niet meer lastig te vallen of bestel voor de hele week heb je hem maar een keer nodig

  2. joyce madarie zweers at 16:27

    kap er mee over die laptop , of bestel er nog 1 bij , maar hou op met zeuren , die ruzie s elke keer , waar is dat nodig voor , bestel een goed koop laptop , jullie hebben toch ook een tabblad en een mobiel , met een scherm , ga daar meer door . oh oh oh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *