Ruth Jacott komt optreden tijdens Live in de Loods

Ruth Jacott komt optreden tijdens Live in de Loods

Laura is druk bezig geweest met het regelen van artiesten voor Live in de Loods concerten binnen Utopia. Zo heeft ze ook Ruth Jacott benaderd en zojuist is er een leuk mailtje terug gekomen met goed nieuws!

Joey leest het mailtje voor:
“Ha Laura,
Leuk dat je Ruth Jacott hebt benaderd om op te komen treden in Utopia tijdens een Live in de Loods concert. Ondanks Ruth’s drukke agenda is het gelukt om een plekje te vinden. Op vrijdag 13 maart
zal Ruth Jacott naar Utopia komen! Om daar een knallend en swingend optreden te verzorgen. Kun je zo snel mogelijk bij mij erop terug komen of dit wat jullie betreft ook in orde is? ”

Laura vind het helemaal top en vet en roept door de loods jongens ik heb wat leuks geregeld! Ruth Jacott komt optreden in Utopia! De bewoners reageren enthousiast en vinden het leuk dat de zangeres haar kunsten binnen Utopia ten gehoren zal brengen. Wil je ook langs gaan? Geen enkel probleem, hou dan de webshop in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:32

    En weer wordt de mail eerder gelezen dan van de gene waar voor hij bedoeld was het gaat tijd worden dat ieder zijn eigen code krijgt en mailbox

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *