Laura en Mark hadden ruzie

Laura en Mark hadden ruzie

Tijdens het avond eten, gemaakt door Gabriëlle hadden Mark en Laura een kleine ruzie. Hoog tijd om even deze ruzie te bespreken, de twee Laura’s gaan dan ook even op het bankje zitten.

Wat gebeurde er precies?
Het eten had gezellig moeten zijn, maar het liep al snel uit op een discussie. Mark heeft vanmiddag geslapen en geeft aan niet aan acht uur werk te komen vandaag qua gemeenschapsuren. Laura daarentegen stelt de hele dag schoongemaakt te hebben. Echter geloofd Mark daar niet zo veel van. En richt zich op zijn mede bewoner, niet meer dan 8 uur he vraagt hij. Zeker wel antwoordt Laura, misschien 7 uurtjes. Je was half 11 wakker gaat Mark verder. En ik heb je nog wakker gemaakt! Ik zat toen al buiten zegt Laura. Wat is er toch met jou? Ben je chagrijnig omdat je vandaag zelf geen zeven uurtjes gehaald hebt? Mark antwoordt realistisch te zijn. Laura heeft er verder geen zin meer in en vertrekt naar buiten.

Laura & Laura over de ruzie
Laura zegt tegen LauraB dat ze niet gediend is over de manier waarop ze aangesproken werd. LauraB antwoordt de ruzie ook niet zo goed te snappen, ze dacht dat het om een geintje ging. Jullie hebben wel eens vaker dat jullie lopen te kibbelen, maar moet je kijken wat hij allemaal voor je heeft gedaan voor je verjaardag! Laura vindt Mark op een goede gozer wat hij toen allemaal geregeld heeft. Maar hij hoeft haar niet zo af te snauwen. Mark is diegene die hele dag in zijn nest ligt. Ik ben de hele dag bezig geweest en dan wil je mij ergens op aanspreken, hoe durf je?! Hij dramt maar door over de uren die volgens hem niet kloppen. LauraB adviseerd niet te veel van de ruzie aan te trekken. Ook uit ze haar mening over het beloningssysteem. Dat hele urensysteem is er om ervoor te zorgen dat de productiviteit in Utopia omhoog gaat. Dat het hier schoner wordt en dat iedereen een klein beetje inzicht heeft waar een ander mee bezig is. Je moet geen ruzie lopen maken over dat soort dingen. Mensen die er een sport van willen maken om te checken bij anderen of hun uren wel kloppen, die moeten zelf weten of ze daar energie in gaan steken. Ik zou het niet doen. En mensen die meer uren opschrijven, dan dat ze gewerkt hebben of iets zinnigs hebben gedaan voor deze gemeenschap, die houden zichzelf voor de gek. Daar moet je jezelf helemaal niet bezig mee houden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *