Het dieptepunt van Utopia bereikt?

Het dieptepunt van Utopia bereikt?

Mark en LauraB hebben een goed gesprek met elkaar gehad. Het ging over hoe ze hun verblijf binnen de poorten van het realityprogramma zien. De laatste tijd zijn er namelijk nogal wat down momenten geweest…

Maar ondanks de down momenten is Mark wel blij dat hij in Utopia verblijft. Ik denk daar ook wel eens over na. Wij hadden allebei voor die makkelijke uitweg kunnen kiezen, maar dan hadden we spijt gekregen. Hadden we het misschien anders gedaan? Nee! Ik denk dat we toch de beste keuze hebben gemaakt! LauraB kan zich hierin helemaal vinden, Wel denkt ze dat het dieptepunt van Utopia is bereikt. Maar bekijkt het ook positief, vanaf nu kan het alleen maar beter gaan! Of ze moeten naar huis gestuurd worden natuurlijk. En al snel veranderd het onderwerp naar de nominatie die volgende week plaats zal vinden. Mark vindt dat hij een aanwinst voor de BV is maar verwacht wel stemmen. Als dat er veel zijn bekend hij zijn 24 uur aan te gaan vragen en dan is hij weg. LauraB vindt dat een beetje apart besluit van Mark. En denkt zelf ook wel stemmen te krijgen van onder andere Ivan. . Dus als ik op de bank kom te zitten en ik word uiteindelijk naar huis gestuurd, dan zal het mijn tijd wel zijn! Maar ik hoop het oprecht niet! Binnenkort zullen we het definitief weten, wat denken jullie? Wie komt er op de schopstoel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. rina at 21:13

  Ik hoop dat Patrick eruit gaat hij is even rustig vanwege de nominatie maar geloof me als het straks weer voorbij is gaat hij er weer scheldend en tierend tegenaan. Chris is een moeilijk product past niet in een samenleving zoals Utopia maar doet heel veel. Gio valt me steeds meer tegen.
  Wilco is geinig werkt ook best hard maar zoekt wel dingen om Patrick eruit te krijgen maarja wederzijds. Ivan en Nicole blijf ik toch wel in Utopia passen zijn altijd wel bezig hebben ook foutjes maar het zijn wel allemaal mensen.

 2. jolan at 10:10

  O boehoe dr kan er eentje niet tegen zn verlies….wat een zielig figuur lijkt wel peutertjes gedrag. Meneer de koning want dat denkt ie dat ie dat is. Vraag nu maar je 12 uur aan des te sneller hopelijk een normaal persoon erin…..Nee Utopia is niet meer wat het geweest is. Beginnen van scratch…..nu is er alles al tot aan laptops aan toe, en een hoop vervelende mensen op elkaar. Wat is er nu nog anders dan de buitenwereld, ja een l*llig HEK

 3. Auktje at 09:41

  Laten ze samen weer meer dingen gaan maken en verkopen ,wat eerder ook werd gedaan,schilderen of meubels maken ,wees weer Crea en maak er weer een afhaal keuken van met lekker eten,jullie kunnen het,schop onder je reet.

 4. Ronald at 02:27

  Van mij mag Naomi gaan, weet ze ook eens hoe Isabella zich voelde toen ze naar huis moest en haar vriendje achter moest laten, daarbij zag ik haar vanmorgen de koeien doen met een gezicht dat niet bepaald op vrolijk stond zoveel zin had ze er in, ja er is veel veranderd in Utopia! Het dieptepunt is bereikt en dat blijft nog wel even zo denk ik.

 5. Sonja Hiemstra at 01:37

  Ik denk, dat Patrick er helemaal niet uit gaat, hij zal wel op de schopstoel komen door stemmen van de mannen en Nicole. De nieuwe bewoner moet Naomie of Gaby kiezen om Utopia te verlaten, die voegen totaal niks toe namelijk. Patrick heeft het recht om zijn doelen en projecten in Utopia te vervolmaken.

 6. anneke g at 23:57

  op de schopstoel komt volgens mij te zitten Patrick met zeker 9 van Colinda Mark en Wilco daar kunnen nog stemmen komen van Chris en Ivan en de dames weet ik niet maar er zal gerust wel een paar stemmen van de meiden ook komen omdat die het zielig voor Colinda dat Patrick der nog is
  En dan krijgen Wilco stemmen van Patrick als hij verstandig is geeft hij er 3 maar Patrick gaat er wel uit daar zorgt Wilco wel voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *