Samenvatting avond 22 februari Utopia

Samenvatting avond 22 februari Utopia

Een samenvatting van wat er gisteren avond 22 februari nog gebeurde in Utopia. Zo ben je weer volledig op de hoogte!

Nicole & Ivan weer samen?

De twee blijven maar om elkaar heen draaien na hun relatiebreuk. Ivan geeft toe niet netjes te zijn geweest tegenover Nicole. En door de negatieve post is hij dat als maar meer gaan beseffen. En daarom heeft hij besloten er ook iets mee te gaan doen. Nicole vind de gehele situatie gewoonweg lastig, en vraagt of hij spijt heeft dat hij het uitgemaakt heeft. Ivan staat achter zijn keuze maar realiseert zich wel dat hij haar moeilijk los kan laten. Wat ik voor je denk of voel is echt voegt Ivan eraan toe. En is blij met iemand zoals Nicole. Zullen de twee weer samen komen?

Tactisch stemmen?

Eerder heeft Wilco al gesproken met Wilco en Mark over strategisch stemmen En vannacht hebben Colinda en Wilco samen in bed gekletst over het stemmen. De twee willen voorkomen dat Ivan op de schopstoel komt en dus genomineerd wordt. Wilco wil op Gio en proberen Laura over te halen dat ook te doen. Ivan gaat sowieso op Gio aldus Wilco. De twee speculeren volop en lijken een tactische kant op te gaan. Het gehele fluisterende gesprek kun je in onderstaande filmpjes nog eens terug kijken.

Laura gaat keihard stemmen op Ivan

Samen met Mark zit Laura op bed. Laura is blijkbaar boos op Ivan zo blijkt uit hun gesprek. Je moet geen grapjes met Laura maken, maak je grapjes met me dan maak ik grapjes met jou. Hij is nooit bezig met het spel toch? Doelend op mogelijke stem afspraken die Ivan met Wilco gemaakt heeft. Ook Mark laat weten dat Ivan hulp gevraagd heeft aan Wilco. Wilco kan dan met Laura gaan praten om te voorkomen dat Laura op Ivan gaat stemmen. Laura is het daar niet mee eens en de kans is dus groot dat ze keihard op Ivan gaat stemmen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:15

    Waarom mogen ze niet zelf beslissen wat ze zelf willen het zijn toch hun stemmen die ze mogen geven we weten allemaal wie hun der uit willen al geeft iedereen stemmen aan Patrick dan mag Patrick nog stemmen en als hij Mark Wilco en Colinda 1 stem geeft komen er 4 op de stoel
    Ik ben nog altijd voor het niet over leggen ik vind dit niet horen
    Als iedereen zelf mag stem en zonder tussen komst van hun gaan der andere mensen op de stoel onder ander Gaby en Naomi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *