Utopia fan mening van: Frank

Utopia fan mening van: Frank

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Frank

Sinds het wegstemmen van Isabella kijk ik nauwelijks nog naar het programma. Ik houd de stand van zaken een beetje bij via jullie site. Over Utopia 2014 heb ik wel eens geschreven dat die bevolkt werd door zwakbegaafden, maar ze zijn er in 2015 in geslaagd het niveau nog verder te doen dalen. De beide Laura’s wier enige functie nog lijkt te zijn roddelen, sigaretje roken en verder roddelen, Patrick die de weg volkomen kwijt is en als “meestertimmerman” uitblinkt in het in steeds kleinere stukken zagen van 1000 euro aan houten planken, Wilco die enorme bedragen uitgeeft aan weinig doordachte projecten zoals de entre-sols waar niemand op wil slapen en een gym die waarschijnlijk bij de eerste de beste voorjaarsstorm volkomen tegen de vlakte zal gaan, Joey waar ik al ruim 14 maanden nog geen zinnig woord uit heb zien komen, Gaby, vader, die, vader, alleen, vader, maar, vader, over, vader, vader, vader kan, vader, praten, en derhalve als volkomen geschift moet worden beschouwd, Naomi, ach Naomi, klein meisje in de grotemensenwereld, kan niks, weet niks, doet niks, Giorgio die alle krediet heeft verspeeld door zijn uitstelgedrag (komt goed, morgen of zo), Colinda, ja, die, ja, zo, ja, langzamerhand, ja, alleen, ja, maar, ja, haar, ja, driften, ja, kan, ja, lezen, ja, Chris die af en toe wel eens iets verstandigs zegt, maar wat moet die als de tuin aan kant is, Ivan die een serieus anger-management-probleem heeft (en een merkwaardige opvatting over de gelijkwaardigheid van vrouwen), Nicole die de hele dag met grote angst-ogen om zich heen zit te kijken, Mark die aan zijn blik, als iemand iets over financiën vraagt, te zien op een fikse manier de boel aan het besodemieteren is en Gabriëlle die ik nog het meest normaal vind, hoewel het niet helemaal duidelijk is wat ze daar nou te zoeken heeft. Kortom een treurig zootje wat steeds verder afdwaalt van de oorspronkelijke doelstelling van het programma. Dat de fans het ook niet meer zien zitten blijkt wel uit de opbrengst van de markt die op ongeveer de helft uitkwam van wat gebruikelijk was. Ik zou zeggen, wacht nog even totdat Patrick Wilco een klap geeft, of Ivan LauraB over de tafel gooit, of Giorgio Björn (oh ja, Björn die was er ook nog: beauty is only skin deep, zou ik zeggen) in elkaar stampt, dan is er een mooie aanleiding de boel maar te stoppen. Jammer van het fortuin aan over gedimensioneerd hout, maar dat moet dan maar.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. lena at 12:37

  Grotendeels mee eens. Alleen wat ivan betreft niet. Hij heeft misschien wat temperament. Maar is wel de enige samen met chris die eerlijk zijn . En recht in iemand zijn gezicht durven te zeggen wat ze vinden. En niet zoals de twee laura,s achter iedereens rug omhullen. Gewoon te smerig voor woorden. En als ivan dan een keer een gesprek heeft met laura b. Dan is het de heilige zelf. Ik zeg nooit wat. Snap niet wat joey in haar ziet.

 2. rina at 21:57

  Ik vind dat Jacqueline het helemaal goed verwoord, wij liggen wel op één lijn.
  Dus hoef ik niks meer te schrijven. Al vind ik het wel jammer dat het tussen Ivan en Nicole niks kan worden. De meest normale van de groep.

 3. Jacqueline at 10:38

  Niet helemaal eens met frank ik neem ook aan dat het een uitvergroting is wat hij probeert neer te zetten, het enige waar ik me zorgen om maak is dat daar een geesteszieke man in dat huis zit genaamd Patrick? Ik vindt het onverantwoord om zo’n man daar te laten het is een wandelende tijdbom. Wat Ivan betreft laten we even niet vergeten dat hij tot zijn 11e in een oorlogssituatie heeft gewoond in Irak als Koerd geen fijne plek dood en verderf om je heen, en er dan zo uitkomen vindt ik een compliment waard en ja zo’n kort londje heeft hij niet hoor ik kijk omdat ik ziek ben de hele dag naar de livestream en ze knippen alleen 20 min spektakel eruit maar wat eraan vooraf ging wordt niet vertoond en dat is Patrick die de hele boel het bloed onder de nagels vandaan haalt jantje lacht jantje huilt en maar persen die tranen. En NICOLE is een sterke meid 5 x tour in Afghanistan zij is echt voor niemand bang…

 4. Willy at 09:39

  Helemaal mee eens. Nog even iets over de hygiene ,als men al weet wat het is, zie net naomi op het aanrecht zitten inclusief voeten, gatver!!!!!! Straks lekker broodje smeren daar, Ach ja ze moet toch kijken wat gio doet?..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *