Er was geen avondeten voor Chris

Er was geen avondeten voor Chris

Colinda, Laura en Gabriëlle hebben eerder vandaag al een tactiek besproken hoe om te gaan met Chris. Colinda bleek er helemaal klaar met de tuinman te zijn en wil ook niet meer voor hem koken. Vanavond tijdens het avondeten duurde het dan ook niet lang voordat er een conflict ontstond…

Zodra Chris wil opscheppen onderbreekt Colinda hem en vraagt wat hij doet. Chris kijkt Colinda vragend aan en Colinda benoemd dat ze en afspraak hadden. Als Chris niets in het huishouden wil doen mag hij ook niet mee eten. Echter had Chris dat anders begrepen, toen Colidna gisteren vroeg of hij mosselen lust ging hij ervan uit dat hij mee mocht eten. Echter was dat dus niet het geval en dus heeft Chris niks. De sfeer draait dan ook snel om naar negatief en Ivan neemt het op voor de tuinman. Uiteindelijk besluit Chris om zelf maar iets te koken zodat hij alsnog iets kan nuttigen. Maar dat was nog niet alles, als Gio per ongeluk het bord van Colinda pakt draait Colinda helemaal door, ze werd kwaad. Kortom de sfeer is weer gezellig te noemen! Benieuwd hoe de uitbarsting eraan toe ging? Bekijk onderstaand filmpjes maar…!


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 21:17

  colinda , ik wil hebben dat je stopt met koken , of je kookt voor iedereen of voor niemand , ook al is chris lomp , kook je toch voor hem , daar zet jij je maar over heen , zo ga je niet met mensen om , en je kan denken , ik ben klaar met chris , prima er zijn ook genoeg mensen klaar met jou , je bent nu ook niet fris bezig met je gedrag op het moment , je kookt voor iedereen , of je kookt helemaal niet .

 2. janny at 11:15

  die hele colinda is een sexbom en een zuipert wat daar gebeurt is schandaleg ze hebben geen fatsoe geleerd het is misselyk om dit te zien en die jonge meid is het niet waard volgens mei is gio ook oversecthy kan niets leren dit is niet normaal hy ligt by naiomy en niet lerenze zyn allemaal getikt

 3. Harlequin at 06:47

  Hoe kunnen ze iemand die iedere dag keihard buiten aan het werk is, geen eten geven. Omdat hij niet helpt in de huishouding? Dan krijgt mijn man ook geen eten meer. Die werkt ook iedere dag keihard (zoals de meeste mensen) en heeft dan ’s avonds ook geen zin meer om nog wat te doen in het huishouden. Maar om dan te zeggen dat hij geen eten krijgt. Hij heeft toch de hele dag staan te ploeteren om geld in het laatje te brengen zodat de rekeningen betaald kunnen worden.
  Ik heb me trouwens erg verbaasd toen ik van de week hoorde dat ze met zijn 15en wekelijks voor 1800 euro boodschappen doen. Inmiddels is dat ongeveer de helft, maar nog steeds erg veel.

 4. lena at 23:34

  Ik mag die chris steeds meer. Hij werkt keihard is totaal geen meeloper. En het is waar het terrein hoort ook bij de taken. En zoveel eten was er over. Bah vindt het echt misselijk. Voor mij is hij de utopiaan.

 5. Toet at 22:59

  Wat een nare vrouw is die colinda.Ik zal niets over de uiterlijk zeggen .Men heeft zichzelf niet gemaakt maar wat een rot karakter heeft die vrouw.Ik krijg haast meelij met die man waar ze mee omgaat.

 6. Mieke at 22:24

  Als je te lang in Utopia zit, tast dat je hersencellen aan volgens mij. Dit is echt niet meer normaal wat hier gebeurt. Utopia is echt een voorbeeld geworden hoe we niet met elkaar om willen gaan.
  Het is alleen nog maar haat, nijd, materialisme en sex.

 7. Manon at 21:48

  Wat triest om zo met chris om te gaan! De enigste die keihard werkt en dan zo behandeld worden.. erg triest om te zien dat Ivan de enigste is die nog wat zegt terwijl de rest zich lekker vol zit te vreten! Een zielig zooitje bij elkaar..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *