Een beweeglijke nacht

Een beweeglijke nacht

Vannacht was het een beweeglijke nacht, lichamelijke beweging wel te verstaan. Colinda en Wilco hebben weer een gezellige nacht beleefd maar Naomi en Gio ook. Verdere details zullen we besparen, je kunt het allemaal terug kijken in onderstaande afbeeldingen, de rest moet je er verder maar bij bedenken :). Wat gebeurde er gisterenavond laat nog meer? Chris en Wilco hadden nog een lang gesprek over politiek en graaiers. Ook dit kun je terug kijken, scheelt ons weer typ werk want het was nogal veel wat er besproken werd. Patrick heeft de nacht doorgebracht in zijn nieuwe slaapplek na de nieuwe inzichten van de boeddhistische monnik.  Inmiddels begint Utopia langzaamaan weer te ontwaken. Wat zal deze dag nog meer gaan brengen?

Beweeglijke nacht Gio Naomi

Wilde nacht voor Colinda en Wilco

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. fred at 10:12

  Ja ja, mensen als je opgesloten zit dan moet je wat !!
  Ik had voor utopia een zoort bed systeem bedacht. Een ruk en fuck bed….
  Het bestaat uit een paar houten delen die je omhoog kan doen onder je deken.
  Je kan dan onder je lakens wat privé dingen doen en hebt de ruimte voor ……
  Nou ja er heeft nog niemand van de utopia bv gereageerd op mijn idee

  Rtz
  De buurman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *