Utopia nieuwtjes 5 februari

Utopia nieuwtjes 5 februari

De Utopia nieuwtjes van 5 februari kun je hier terug lezen. We hebben alle kleine gebeurtenissen voor je op een rijtje gezet.

 • Gio heeft de koeien verzorgd.
 • Wim is er om de koeienstal op te knappen. De stal wordt opgehoogd, Gio helpt mee.
 • Ook heeft Wim een schatting van de kosten voor de kachel gemaakt. De kachel werkt niet goed, kosten om het te repareren zo’n 400 euro. Mark en Nicole vinden het te veel voor enkel een nieuwe afvoerpijp die de rook afvoert.
 • Gabriëlle heeft vannacht slecht geslapen, Naomi en Gio waren vannacht druk bezig. Ze vond het verschrikkelijk, ik snap niet dat je zoiets kan doen. Ik spreek van schande.
 • Arjuna zal straks weer komen om te sporten samen met Gabriëlle.
 • De koeien hebben een uitstapje ondernomen en hebben de nieuwe gym even verkend. (zie video)
 • Laura wilde sorry zeggen tegen Patrick naar aanleiding van een ruzie die ze gisteren met hem gehad heeft. Wat er precies gebeurd is is een beetje onbekend. Laura zou met shit gegooid hebben naar hem. Of dat met schelden of letterlijk is weten we niet. Patrick is daarna lange tijd uit beeld geweest. Vanmorgen wilde ze het goedmaken, echter had Patrick daar geen ogen naar. (zie video)
 • Patrick doet zijn ding, hij maakt de wc’s schoon en is stil aanwezig. Als hij klaar is komt hij Ivan tegen, Patrick bedankt hem voor gisteren. Thnxs for passing by, mijn hart heeft nog nooit zoveel pijn gedaan. Hecht er niet te veel waarden aan antwoordt Ivan. Dat is zo zegt Patrick, maar sommige gevoelens zijn er gewoon. Ik kan het niet tegen houden, het is wat het is. Mijn hoofd snapt het allemaal, het doet gewoon pijn. Het zit in je hoofd benadrukt Ivan nog maar eens. Patrick lacht en zegt niet waar… Zou het met de ruzie van gisteren te maken hebben? Of met zijn gevoelens die er nog altijd zijn voor zijn ex Colinda? (zie video’s)
 • LauraB wil waarschijnlijk een levensgrote kartonnen pop in de vorm van Charlotte als verjaardagscadeau schenken aan binnenkort jarige Laura.
 • Wederom een klein conflict, dit keer Chris tegenover Nicole. Chris vindt dat de carnavalskleding maar zelf gemaakt moet worden. Dit komt volgens hem omdat de vrouwen door hun meerderheid bepalen wat de mannen aan moeten. Chris is wel benieuwd hoe het zou zijn als het andersom was. Nicole reageert geirriteerd dat hij niet zo moet reageren. Chris besluit het er maar bij te laten zitten.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, kom je regelmatig even terug? Niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:48

  Kan er geen plaats komen voor de stelletjes dan hoeven de mede bewoners het niet te zien of horen wat die andere uitspoken dit is acht walgelijk dat ze hun eigen niet schamen arme ouders of kinderen die dit gaan zien

 2. den steuker at 15:19

  ALS ze werkelijk met shit gegooid heeft is er werk aan de winkel voor het tribunaal of zijn de tribunaal leden onschendbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *