Blijft Tineke in Utopia?

Blijft Tineke in Utopia?

Gaat Tineke nou naar huis of blijft ze in Utopia? Dat vragen vele bewoners zich af. Maar wat ze nou precies gaat doen is moeilijk te achterhalen, het lijkt wel of Tineke een toneelstukje speelt.

Terwijl Bjorn zijn ontbijtje stond te maken vroeg hij aan Tineke wat ze nou precies bedoeld. Tineke reageert in eerste instantie niet en zegt dan 21 april. En wat later zegt ze alles is een spelletje. Ook tijdens het lezen van een krantje wordt Tineke gestoord door Gaby met de vraag wat ze gaat doen. Deze lijkt ze een beetje te ontwijken en  begint over een nieuwsbericht. Momenteel zit Tineke fanatiek achter de naaimachine en we zien haar niets inpakken of iets dat er op wijst dat ze naar huis zou gaan. Ze doet mysterieus en heeft ook al gecommuniceerd per briefjes. Wellicht speelt ze het toneelstukje gewoon nog even door of blijft ze echt wel tot 21 april zoals ze tegen Bjorn al zei. Of langer, dat kan ook nog. Wellicht gaat het haar nog bevallen in Utopia! Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen in de gaten mocht er iets veranderen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. dorus at 03:01

  vergeet niet dat die Huub van ballengooi kleuter de zelf made redacteur is.
  Dus Tineke met haar plumeau zwaaiend, wars van schoonmaken.
  Zal wel weer de opdracht hebben gekregen van HUUB het hele zooitje op te fokken voor de kijkcijfers.

 2. adriana46 at 20:44

  Hmm een vage uitlating van Tineke…. “alles is een spelletje”, wat moeten wij daaruit concluderen. Dat ze inderdaad een soort toneelstukje opvoert, wel of niet in opdracht van de Zendkamer? Vaag. Oh wat zou ik graag de waarheid weten! Denk dat ik daar alleen achter kom als ik mij als inwoonster op zou geven. Eerst wou ik dat gewoon voor de ervaring doen en dan slechts voor 1 maandje (December 2015) dan kun je er per einde jaar uit. Maar gisteren heb ik het concert voor Madonna geboekt en dat wil ik toch ook niet mislopen. Of zou ik dan voor 1 dag de poort uit mogen…..? Dan maar Utopia 2016. Lol, wens jullie allen een fijne avond.

 3. coco at 17:06

  Tineke moet ook is ophouden met dat poeren in de neus .. heb op filmpje gezien dat ze het zo in de keuken van haar vinger schoot …. lekker en dat in de keuken wat een smerig mens

 4. coco at 16:28

  Tineke heeft zogenaamd een spinter in haar vinger of het is ontstoken ….en weet je waarom ze dat weer verzint , heeft ze weer een reden om niet schoon te maken …wat een verschrikkelijk mens

 5. Tineke at 11:36

  Wat vertoont Tineke een onvolwassen gedrag, ze laat duidelijk merken dat ze Giogio niet mag, als ze blijft herhalen dat hij zijn examens niet gehaald heeft ontploft hij nogeens.wat een misselijk mens is het.

 6. anna at 11:31

  Laat ze nou geen spelletjes spelen of word ze nu ineens kinds,ze is toch duidelijk geweest tegen Gabi…. maar ze denkt ook thuis kan ik niet lui zijn en zeiken….Laat haar nooit meer over de anderen iets vertellen.Ga naar huis Tineke want je past niet in Utopia.

 7. Margriet at 11:29

  Tineke mag van mijn naar huis het is een oude zeurpiet meer niet ze voerd niks uit en heb op iedereen kritiek .
  Als ze zo in de buiten wereld ook is .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *