Ivan en Chris in gesprek.

Ivan en Chris in gesprek.

Ivan en Chris staan buiten te praten, ze vertellen elkaar dat ze soms niet op één lijn liggen.

Chris vertelt, hoe hij het voelt als Ivan naar hem toe komt dat brengt hem meer in zichzelf, dat effect is er. Ivan zegt. als je meer met mij zou praten en meer met de rest zou praten en niet zozeer tot jezelf doordrongen zijn en steeds alleen zijn en steeds met je eigen dingen bezig zijn, dat je in je eigen hoofd nog dingen gaat bedenken, dat niet nodig is. Het is puur als je naar mij komt en interesse toont, dan zou je zulk soort gevoelens ook niet hoeven te hebben. Chris zegt, misschien is het binnenkort wel een punt om aan te breken, want ik kan niet anders zeggen dat ik 5 maanden behoorlijk in mezelf ben geweest om alles te doen, begrijp je. En nu is wel het punt dat het wat rustiger wordt en dat er nu wel inderdaad een toenadering van mijn kant komt. Ivan zegt daar toch wel een beetje moeite mee te hebben omdat Chris 5 maanden dingen doet en wij allen maar Chris met rust moeten laten en Chris bepaalt wanneer het zijn tijd is en nu na 5 maanden zegt hij “Ik kan het”. Chris geeft aan dat als hij iets voor elkaar wilt krijgen dan ook tot zichzelf keert en dat heb jij niet zegt Chris tegen Ivan, jij bent meestal van mensen helpen. Ivan geeft een voorbeeld, nu wilde ik de heg gaan knippen, en jij zegt dat het uitzicht daardoor verpest wordt, dus dan doe ik het maar niet, maar stel eens voor als ik de heg zou knippen en nu niet weten dat het uitzicht daardoor wordt verpest, dan had jij weer gedacht dat ik je aan het provoceren was, begrijp je.

Ivan stoort zich aan Chris, omdat hij zich behoorlijk kan terugtrekken, er valt dan niet echt meer met hem te praten, dat vindt Ivan storend, omdat hij geen zin heeft om op zijn tellen te passen. Ook vind Ivan het moeilijk om met hem in gesprek te gaan, de ene keer is Chris arrogant en de andere keer rustig en relativerend.

Chris stoort zich aan Ivan, omdat Ivan provocerend over komt, daardoor voelt Chris zich niet op zijn gemak. Als Ivan iets doet voor een ander, dan verwacht hij ook iets terug. Het gedrag van Ivan zorgt ervoor dat Chris meer naar binnen slaat.

Ivan raadt Chris aan om af en toe naar zichzelf te kijken, dat doet Ivan ook. Chris kan daar zich wel in vinden, echter nu nog de uitvoering. Zou het Chris en Ivan lukken om dichter bij elkaar te komen en elkaar te begrijpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. dorina at 07:16

  Ivan heeft gelijk eerst moet iedereen chris met rust laten 5maanden lang em nu is hij er aan toe om met mensen tepraten enzo wat een mafkees

 2. Ladybug at 02:32

  Joyce je commentaar slaat nergens op.Zijn bij jou soms de punten, de komma’s en de Hoofdletters van je toetsenbord gevallen? Moeizaam lezen zo. Waarom haal je Wilco ( want dat is zijn naam) erbij??

  Ivan en Chris zijn goed bezig.Zo’n gesprek waarin ze eerlijk over hun gevoel naar elkaar toe spreken kan heel verhelderend werken.

 3. lena at 02:25

  Ze geven gewoon hun mening over elkaar niet meer en niet minder. Heeft niks met 1 lijn trekken te maken. Ivan vind dat chris in zichzelf is gekeerd en dit geeft chris ook toe en chris vind weer andere dingen over ivan. Gewoon een normaal gesprek. Heeft niks met wilco of collinda te maken.

 4. Yvon at 23:44

  Hier gaat het om een gesprek tussen twee mannen,Chris en Ivan,ze praten samen en geven hun mening over elkaar.
  Waarom Joyce,moet jij nu weer over Wilco beginnen of over Colinda.
  Dit slaat toch helemaal nergens op.
  Sowieso wil ik Ivan verdedigen,hij heeft veel geleerd in de periode dat hij er is en ik vind hem heel sosiaal bezig in de groep.
  Beter als de kletstantes op hun bankje

  • Helmie at 12:16

   Helemaal met eens Yvon wat je zegt. Ivan heeft hard aan zich gewerkt en Chris is een harde werker.
   Een goed gesprek tussen de deze 2 mannen!!!

 5. joyce madarie zweers at 22:36

  ivan stoort zich aan chris , maar niet aan wilco en colinda ? vindt het niet kunnen , ivan trekt eg wel partij voor bepaalde personen , en ivan moet zich ook niet overal mee bemoeien , als hij er mee gaat bemoeien , trekt dan 1 lijn , dat gebeurt niet , 1 lijn is 1 lijn . hoor aan 2 kanten van het verhaal , vooral is ivan bij invloedbaar , als ze hem naar de bek praten , zoals die kipkorndwerg , lieve woordje en ivan overal gelijk in geven , en hij is om .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *