Post voor Mark

Post voor Mark

Gabriëlle heeft iets leuks uit de brievenbus gehaald, dit keer is Mark de gelukkige en mag  genieten van post! Ook zit er wat van oud bewoonster Vanessa bij.

Het is aardig veel en Mark begint op zijn bed op zijn gemak alles open te maken en uiteraard te lezen. Al snel komt hij bij een kaart van Vanessa uit, een muziekkaart waar hij eerder om vroeg. Mijn eerste muziekkaart zegt Mark met een lach naar Gabriëlle. Hij leest wat voor, Vanessa heeft gehoord van zijn zus dat hij een muziekkaart wilde en anders niet. Dus toen ben ik meteen aan de slag gegaan. Mark lacht en zegt dat ze er nu ook een terug wil. Ja sorry Vanes dat gaat niet ik heb geen geld! Anders kom je me maar gewoon ophalen! Op naar een brief van Vanessa, er staat weer van alles in. Zo vind ze het een lachertje hoe het er nu aan toe gaat. Geef ze maar eens 2 weken geen zakgeld, eens kijken hoe ze piepen. Ook moet Mark zijn ogen meer open doen en relaxter doen. Ik weet hoe bepaalde mensen zijn, de stemming was ook hard. Ook heeft ze haar twijfels over hun relatie, ze kan er geen gevoel bij krijgen alleen wat ze zelf weet. Ook heeft hij een leuke brief gehad van zijn voetbal maatje. Hij is alle Utopianen afgegaan en heeft er iets over gezegd. Hij vertelt Bjorn wat dingen, totdat er “Mark zendercheck” omgeroepen wordt en begint dan maar over iets anders. De dag van Mark begon dus al goed! Hieronder kun je het nog eens terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. adriana46 at 20:50

  Er wordt “zendercheck” omgeroepen…….?
  Dat is evenals een “stream-lock” als het fout gaat.
  Er blijkt toch veel te worden gecontroleerd……?
  En dan die uitspraak van Tineke, als dat alles een spel is…?
  Tja wat moet ik daar nu allemaal van denken….?

  Ik weet het niet meer 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *